Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Ede taxi

Taxi Ede

Bestel je Ede taxi bij dé online taxicentrale van Nederland. In heel Nederland boek je bij ons een taxi van en naar Ede. Geen verrassingen achteraf!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Ede

Taxi Ede - sneleentaxi.nl

Heb je snel een taxi in of rond Ede nodig? Taxi Ede staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. De taxiservice in Ede haalt je op elk adres in de regio Ede, dus ook in Lunteren, Veenendaal, Wageningen of Barneveld. Onze goed opgeleide chauffeurs weten uitstekend de weg in Ede en omgeving. Met onze service reis je snel en zonder omrijden naar jouw bestemming. Met een taxi of taxibusje uit het luxe wagenpark van Taxi Ede word je naar elke adres in Nederland gebracht. Heb je een zakelijke afspraak in Nijmegen of vertrekt jouw vlucht vanaf Schiphol? Wij regelen het voor je. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online.

Ede taxi

Taxicentrale Ede, overal in de gemeente Ede

Ede is een gemeente in de provincie Gelderland die bekendstaat om zijn groenheid. De gemeente Ede is uitgestrekt en bestaat behalve Ede onder andere uit Bennekom, Lunteren, Otterlo en Ederveen. In Ede kan je een gezellig avondje naar de film, het theater of een concert in de sfeervolle Edesche Concertzaal. Taxi Ede zorgt voor jouw vervoer, zodat je kan genieten van de voorstelling en een lekker drankje. Bezoek het wereldberoemde Kröller-Müller museum, Taxi Ede brengt je er snel naartoe. Geen parkeerkosten of zoeken naar een plekje: reis van deur tot deur met onze betrouwbare taxiservice in Ede. In Lunteren zijn vele populaire campings, die elke zomer weer volstromen met vakantiegangers. Taxi Lunteren nodig? Boek nu online. Uiteraard weten onze chauffeurs ook de snelste routes naar station Ede-Wageningen.

Taxicentrale Ede

Sneleentaxi voor al jouw wensen

Met Taxi Ede ben je verzekerd van een prima service tegen scherpe tarieven. Als je vooraf bij onze taxicentrale in Ede boekt, kan je gegarandeerd genieten van een aangename rit in een comfortabele taxi, op het tijdstip dat jij wenst. We verzorgen zowel zakelijke als privé-ritten, en ook groepsvervoer is mogelijk. Wij hebben namelijk speciale taxibusjes beschikbaar, zodat als je met een grotere groep reist deze niet hoeft op te splitsen. Welk vervoer je ook zoekt, bij Taxi Ede ben je aan het goede adres. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Informatie over Ede


Inwoners: 115.710
Gemeente: Ede
Provincie: Gelderland
Station(s) van Ede: Ede Centrum, Ede-Wageningen, Lunteren, Veenendaal-De Klomp
Bekende wijken: Bennekom, Deelen, Ederveen, Harskamp, Hoenderloo, De Klomp, Lunteren, Otterlo, Wekerom
Evenementen: Heideweek Ede, Veluwe fiets 4- daagse, Airborne, Toertocht Classico Boretti
Populaire bezienswaardigheden:
• Het Nationale Park De Hoge Veluwe
• Kasteel Doorwerth
• Planken Wambuis
• De Passiflorahoeve
• Nederlands Pluimveemuseum
• Veluwe Natuurcentrum
• Airborne-monument

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9