Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Wageningen taxi

Taxi Wageningen

Wageningen taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Wageningen en omgeving. Bestel je taxi van en naar Wageningen online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Wageningen

Taxi Wageningen - sneleentaxi.nl

Bent u op zoek naar een snelle en betrouwbare taxidienst in Wageningen? Zoek dan niet verder! Onze taxicentrale Wageningen heeft goed opgeleide en ervaren chauffeurs in dienst. Zij komen u halen op elk adres in Wageningen en omgeving, zoals de plaatsen Veenendaal, Renkum en Ede. Onze taxi's brengen u naar iedere gewenste bestemming, bijvoorbeeld ook naar Schiphol, een afspraak in Nijmegen of een feest in Arnhem. Het luxe wagenpark van Taxi Wageningen biedt comfortabel vervoer met representatieve taxi’s en praktische taxibusjes. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale Wageningen staat altijd voor u klaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bel ons nu. Betaling met uw pinpas in de taxi is mogelijk.

Wageningen taxi

Taxi Wageningen kent de regio

Wageningen is een stad en gemeente in Gelderland met circa 37 duizend inwoners, in de buurt van de Veluwe. Tijdens de Tweede Wereldoorlog vond de capitulatie van de Duitsers plaats in het bekende hotel De Wereld. Ondanks zijn geringe aantal inwoners, herbergt Wageningen de Wageningen University, waar een breed aanbod aan studies gevolgd kan worden. Veel bedrijven in de regio richten zich op voeding, voedsel en gezondheid. Wageningen wordt daarom ook wel het centrum van de life sciences genoemd. Maar ook verder is er genoeg te beleven in de stad. Neem Taxi Wageningen om een avondje te genieten in Theater Junushoff. Zo kunt u heerlijk ontspannen en onbezorgd een drankje nemen. Na een telefoontje naar onze taxicentrale in Wageningen wordt u direct opgehaald en later op de avond weer thuisgebracht. U hoeft zich hierbij niet druk te maken over de snelste route of waar te parkeren en kunt optimaal genieten. Onze ervaren chauffeurs kennen de regio op hun duimpje.

Taxicentrale Wageningen

Comfort en kwaliteit – Taxi Wageningen

Vervoer met Taxi Wageningen verloopt soepel en zoveel mogelijk naar uw wensen. U kunt een rit vooraf reserveren, waardoor u verzekerd bent van onze uitstekende dienstverlening op het door uw gewenste tijdstip. Het is ook mogelijk om een rit direct van te voren aan te vragen. Wij halen u zo snel mogelijk op. Door de goede stratenkennis van onze chauffeurs wordt u zonder onnodig omrijden meteen naar uw bestemming gebracht. Profiteer ook van de voordelen van Taxi Wageningen. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Betrouwbare chauffeurs. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9