Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Kaatsheuvel taxi

Taxi Kaatsheuvel

Bestel jouw privé Kaatsheuvel taxi bij sneleentaxi! Bij ons regel je voordelig een taxi van of naar Kaatsheuvel, in heel Nederland te boeken!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Kaatsheuvel

Taxi Kaatsheuvel - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een taxi in, rond of naar Kaatsheuvel? Dan ben je hier aan het juiste adres! Taxi Kaatsheuvel staat namelijk met alle plezier voor je klaar om je met de taxi te vervoeren. Geef simpelweg jouw locatie door tijdens de boeking en je zal worden opgehaald en weer worden weggebracht naar jouw plaats van bestemming. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Kaatsheuvel is er voor je. 24 Uur per dag, zeven dagen per week. Taxi Kaatsheuvel heeft fijne chauffeurs.

Kaatsheuvel taxi

Wil je naar De Efteling? Boek bij sneleentaxi

Kaatsheuvel is een dorp in de provincie Noord-Brabant en geniet vooral bekendheid omdat De Efteling er gehuisvest is. Dit attractiepark is al jarenlang een van de populairste bestemmingen voor een dagje uit in Nederland, voor zowel jong als oud. De Efteling is onder meer bekend vanwege Het Sprookjesbos en de spannende achtbanen. Het park is heel goed met de taxi te bereiken, Taxi Kaatsheuvel staat ook wel bekend als Taxi Efteling en brengt je er dan ook graag naar het attractiepark. Ook als je na jouw bezoek wilt worden opgehaald, staat de taxicentrale Kaatsheuvel graag voor je klaar.

Taxicentrale Kaatsheuvel

Met Taxicentrale Kaatsheuvel is het allemaal mogelijk

Natuurlijk kan je met Taxi Kaatsheuvel ook naar andere bestemmingen dan De Efteling. Wil je bijvoorbeeld naar een bepaalde winkel of restaurant, of naar Waalwijk of Tilburg? Ook dan is de taxidienst Kaatsheuvel er voor je. Heb je speciale wensen, zoals bijvoorbeeld een taxibusje of elektrisch vervoer? Geen enkel probleem, geef het door tijdens de boeking en het komt in orde. Taxi Kaatsheuvel is er voor je.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9