Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Boek eenvoudig je taxirit

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland

Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer

Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

taxi-bestellen

Een taxi bestellen in heel Nederland

Met sneleentaxi reis je van en naar iedere locatie in Nederland en luchthavens in Duitsland en België. Het boekingsplatform matcht dagelijks vele reizigers met een van de 5.000 aangesloten taxichauffeurs. Deze lokale taxibedrijven zijn van tevoren gecontroleerd op hun ervaring en de kwaliteit van hun service, en in het bezit van de benodigde certificaten. Als platform beschikt sneleentaxi over het TX-Keurmerk: het landelijke kwaliteitskeurmerk in de taxibranche.

Via het online boekingsplatform van sneleentaxi boek je eenvoudig een taxi naar onder andere luchthavens, zorginstellingen, zakelijke afspraken, festivals, hotels of een dagje uit. Je hebt keuze uit de volgende vervoerstypen: standaard, luxe vervoer, elektrisch vervoer, rolstoeltaxi of een taxibus (t/m acht personen). Je wordt altijd vervoerd in een privé-taxi door een gecertificeerd taxibedrijf. Daarnaast neem je al je bagage gratis mee, kun je de rit zelf wijzigen en is het mogelijk om deze tot drie uur voor vertrek kosteloos te annuleren. Tot sneleentaxi!

Onze diensten

lokaal-taxivervoer
Lokaal taxivervoer

Via onze website kun je een taxi van en naar iedere locatie binnen Nederland bestellen. Het maakt niet of je binnen 20 minuten een taxi nodig hebt of je rit alvast vooruit wilt boeken. Voor al het taxivervoer van A naar B ben je bij ons aan het juiste adres!

luchthaven-taxi
Luchthaven taxi

Je boekt eenvoudig een taxi van en naar luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Wanneer je reist vanaf een luchthaven, houden we je vlucht in de gaten aan de hand van het opgegeven vluchtnummer en blijven we wachten bij vluchtvertraging.

zorgvervoer
Zorgvervoer

Wij bieden zorgvervoer op maat voor mensen die niet in staat zijn zelf te reizen. We rijden met onze privé taxi's van en naar ziekenhuizen, verpleeghuizen, dagbesteding, revalidatiecentra en alle overige locaties waar (medische) zorg plaatsvindt.

zakelijk-vervoer
Zakelijk vervoer

Voor zakelijke taxiritten is sneleentaxi de ideale vervoerspartner in Nederland. Via ons boekingsplatform kan al het benodigde zakelijk vervoer geboekt worden. Zakelijke klanten bestellen de taxiritten eenvoudig op rekening met een zakelijk account.

populaire-locaties
Vervoer naar populaire locaties

Onze vervoerders rijden af en aan naar populaire locaties. Wanneer je een uitje hebt gepland naar bijvoorbeeld een pretpark, dierentuin, theater of stadion kun je met de dienstverlening van sneleentaxi ontspannen van en naar je bestemming reizen.

evenementen-vervoer
Evenementenvervoer

Staat er een feest, festival of ander evenement op de planning? Kies dan voor het gemak van de taxi en laat je onbezorgd naar het evenement vervoeren. Niemand hoeft de bob te zijn; na afloop brengen we je met de taxi ook weer veilig naar huis toe.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9