Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Angerlo taxi

Taxi Angerlo

Taxicentrale Angerlo brengt je van en naar iedere locatie in Nederland. Bereken vooraf onze ritprijs en bestel voordelig een taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Angerlo

Taxi Angerlo - sneleentaxi.nl

Taxi Angerlo is jouw betrouwbare vervoerspartner in Angerlo en omgeving. Deze bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale is diepgeworteld in de regio en heeft jarenlange ervaring in het taxivervoer. Zoek je een taxi in de regio Angerlo? Taxi Angerlo is het antwoord. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs.

Angerlo taxi

Taxicentrale Angerlo, overal in de regio Angerlo

Taxi Angerlo levert comfortabel en betrouwbaar vervoer tegen een lage prijs. Wij kunnen je overal in Angerlo of omgeving komen ophalen, dus ook in bijvoorbeeld Doesburg of Drempt. Boek bij onze centrale, geef jouw ophaallocatie door en wij sturen een taxi met een betrouwbare chauffeur achter het stuur. Wij kunnen je overal naartoe brengen en staan zowel voor korte als lange ritten voor je klaar. Wil je naar het centrum van Zevenaar om te winkelen, naar Arnhem om te stappen of naar Schiphol om te vliegen? Wij staan altijd met een glimlach voor je klaar. Taxi Angerlo is er voor iedereen.

Taxicentrale Angerlo

Groepsvervoer bij Sneleentaxi

Bij onze taxicentrale Angerlo denken wij graag met je mee. Zo hebben wij speciaal voor grotere groepen taxibusjes beschikbaar. Hier kunnen tot maar liefst 12 mensen in één keer in plaatsnemen. Tevens kan je bij ons ook kiezen voor luxe- of elektrisch vervoer! Taxi Angerlo maakt het je graag gemakkelijk. Taxi of taxibus Angerlo nodig? Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9