Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Bennekom taxi

Taxi Bennekom

Regel je Bennekom taxi bij sneleentaxi! Wij regelen je vervoer van en naar Bennekom. Vanuit heel Nederland te bestellen.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Bennekom

Taxi Bennekom - sneleentaxi.nl

Je kan bij Taxi Bennekom boeken voor al jouw vervoerswensen, binnen of buiten Bennekom. Een bezoekje aan bezienswaardigheden in de regio, een ritje naar Arnhem of misschien moet je wel naar het vliegveld? Bij Taxi Bennekom staan we altijd voor je klaar. 24 Uur per dag, zeven dagen per week. Maak gebruik van onze taxiservice en ervaar de luxe van een ritje in een van onze wagens. Je hoeft je niet druk te maken over hoe je moet rijden of waar te parkeren. Onze ervaren chauffeurs kennen de regio als geen ander en geven je desgevraagd zelfs een rondleiding langs de mooiste plekjes. Fijne chauffeurs. Lage tarieven. Boek nu online.

Bennekom taxi

Taxicentrale Bennekom kent de leukste attracties

Bennekom is een dorp in de gemeente Ede, in de provincie Gelderland. Wie van Gelderland houdt, weet dat dit onder andere is vanwege de schitterende landschappen en de serene rust die je er kan ervaren. Tevens zijn er tal van attracties en mooie gebouwen te vinden. In Renkum vind je bijvoorbeeld Kasteel Doorwerth, dat op slechts 6 kilometer afstand van Bennekom is gelegen en perfect te bereiken is met Taxi Bennekom. Ook in de buurt en leuk voor een dagje uit is Ouwehands Dierenpark Rhenen. Maak er voor jezelf een luxe dagje van en neem de taxi. Geniet onbezorgd van de dieren en een lekker hapje en drankje. Na afloop halen wij je met alle plezier weer op. Wij zijn uiteraard ook beschikbaar voor taxiritten naar het centrum van Ede, naar Arnhem of zelfs naar luchthaven Schiphol.

Taxicentrale Bennekom

Sneleentaxi heeft ook taxibusjes

Boek dus bij onze taxicentrale in Bennekom en er komt een taxi naar je toe met een betrouwbare chauffeur achter het stuur. Er is altijd een plekje voor je vrij in ons reserveringssysteem. Dit kan met name van pas komen voor ritten naar Schiphol of als je 's nachts op pad wilt. Ook als je in een keer met een grotere groep op reis gaat, kan je gebruik maken van onze reserveringsfunctie. Wij zullen dan een busje voor je reserveren, waarin je met z'n allen plaats kan nemen. Bij Taxi Bennekom is het allemaal mogelijk. Onze betrouwbare chauffeurs bieden graag een oplossing voor al jouw wensen. Lage tarieven. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9