Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Beuningen taxi

Taxi Beuningen

Taxi van of naar Beuningen nodig? Onze Beuningen taxi brengt je onbezorgd naar je bestemming. Bij sneleentaxi bestel je voordelig je vervoer van en naar iedere locatie in Nederland.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Beuningen

Taxi Beuningen - sneleentaxi.nl

Taxi Beuningen staat altijd voor je klaar in de hele regio Beuningen. Iedereen in de gemeente, dus ook in de kerkdorpen Ewijk, Weurt en Winssen, kan zeven dagen per week rekenen op de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Beuningen. Taxi Beuningen hanteert lage tarieven en is altijd ter plaatse wanneer jij ze nodig hebt. Ook bij slecht weer, en op elk gewenst tijdstip. Handig toch, als jouw vliegtuig naar de zon in alle vroegte van Schiphol vertrekt en je op tijd moet komen? Tenslotte begint de vakantie al op het moment dat je de voordeur uitgaat.

Beuningen taxi

Overal naartoe met sneleentaxi

De Gelderse gemeente Beuningen ligt in het Rijk van Nijmegen. Een prachtig, heuvelachtig gebied waar wandelaars en andere natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Natuurlijk zorgt Taxi Beuningen er graag voor dat deze liefhebbers op hun bestemming komen. Beuningen is ontstaan in de vroege middeleeuwen en kent tal van mooie plekjes. De geschiedenis van de stad is onder meer terug te vinden in het torentje van Blanckenburgh en de boerenhofstede Den Olden Tempel. Bij het kerkdorp Ewijk ligt de grote recreatieplas De Groene Heuvels, met daaromheen vakantieparken van gerenommeerde organisaties. Ben je gast op zo’n park? Dan kan je voor alle uitstapjes de taxidienst in Beuningen bestellen. Uiteraard kan je ook boeken als je vanuit jouw huis naar de plaatselijke kroeg wilt, of voor een langere rit naar bijvoorbeeld Nijmegen of Arnhem. Onze vriendelijke chauffeurs staan voor iedereen klaar.

Taxicentrale Beuningen

Taxicentrale Beuningen biedt kwaliteit

Taxi Beuningen levert kwaliteit tegen lage tarieven. Ongeacht waar in de regio, halen onze chauffeurs je op jouw aangegeven tijdstip op. Dienstverlening staat hoog in het vaandel van de taxicentrale in Beuningen. Wil je bijvoorbeeld meerdere taxi’s tegelijk, of een taxibusje? Geen probleem. Taxi Beuningen is gespecialiseerd in groepsvervoer. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Boek nu online bij taxi Beuningen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9