Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Buren taxi

Taxi Buren

Taxicentrale Buren brengt je van en naar iedere locatie in Nederland. Bereken vooraf onze ritprijs en bestel voordelig een taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Buren

Taxi Buren - sneleentaxi.nl

Als je op zoek bent naar een taxi in de gemeente Buren, dan zit je hier goed. De taxichauffeurs en -wagens van Taxi Buren staan elke dag van de week voor je klaar. Bij sneleentaxi reserveer je jouw taxi voor een later moment. Zo weet je zeker dat verzekerd bent van vervoer op het gewenste moment. Onze vriendelijke chauffeurs weten perfect de weg in de regio en rijden altijd via de snelste route naar jouw bestemming. Wil je bijvoorbeeld naar Geldermalsen, Tiel of Nijmegen? Boek online.

Buren taxi

Taxicentrale Buren, overal in de gemeente Buren

De gemeente Buren heeft 26 duizend inwoners en herbergt behalve Buren zelf ook onder meer de dorpen Lienden, Maurik en Ravenswaaij. Taxi Buren staat in al deze dorpen graag voor je klaar. Taxi Lienden of Taxi Maurik nodig?  Onze centrale staat voor je klaar. Wij doen zowel korte als lange ritten en zijn van 's morgens vroeg tot 's avonds laat beschikbaar voor al jouw vervoerswensen. Wil je 's morgens vroeg naar een treinstation of luchthaven gebracht worden? Reserveer tijdig jouw rit en wij zorgen dat er op het exacte tijdstip een taxi voor jouw deur staat. De chauffeur helpt je uiteraard met jouw bagage.

Taxicentrale Buren

Groepsvervoer bij sneleentaxi

Taxi Buren is gespecialiseerd in groepsvervoer en heeft meerdere grote taxibussen beschikbaar. Heb je een bedrijfsuitje, bruiloft of ga je met een grote groep naar Schiphol (een taxibus naar Schiphol is bij ons extra scherp geprijsd)? Boek bij onze centrale, geef jouw wensen door en wij sturen vervoer op maat naar je toe. Ook luxe en elektrisch vervoer is mogelijk bij Taxi Buren. Wij denken graag met je mee. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9