Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je De Bilt taxi

Taxi De Bilt

Taxi de Bilt brengt je van en naar iedere locatie in Nederland. Bereken vooraf onze scherpe ritprijs en bestel direct een de Bilt taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi De Bilt

Taxi De Bilt - sneleentaxi.nl

Taxi De Bilt is hét antwoord op de vraag hoe je op welk moment dan ook zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek komt in of rond De Bilt. Wil je bijvoorbeeld naar jouw tandarts, naar de sportclub of naar een andere stad? De taxiservice Taxi Bilt is er voor je. Wij zijn zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Lage tarieven. Ter plaatse wanneer jij het wilt.

De Bilt taxi

Overal naartoe met Taxicentrale De Bilt

De gemeente De Bilt ligt in de provincie Utrecht en herbergt behalve de plaatsen De Bilt en Bilthoven ook nog Maartensdijk, Westbroek, Hollandsche Rading en Groenekan. Taxi De Bilt kan je overal ophalen in de regio De Bilt. Heb je bijvoorbeeld Taxi Groenekan of Taxi Maartensdijk nodig? Een van onze chauffeurs komt je halen. Vervolgens kan je naar iedere bestemming die je wenst gebracht worden. Wil je bijvoorbeeld een taxi naar de winkelcentra De Kwinkelier of Planetenbaan (met de populaire bloemenwinkel Bloemsierkunst Haasjes) of heb je een taxi nodig naar treinstation Bilthoven of Hollandsche Rading? Taxi De Bilt is er voor jou!

Taxicentrale De Bilt

Via sneleentaxi bestellen, een slimme keuze

Als je bij Taxi De Bilt bestelt, weet je zeker dat je efficiënt bezig bent. Het is de ideale manier om zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek te gaan in regio De Bilt. Nadat je hebt bestelt bij taxi De Bilt, zal er op de door jou aangegeven tijd en locatie een taxi met betrouwbare chauffeur bij je komen om je zonder omwegen en tegen een scherpe prijs naar jouw bestemming te brengen. Bij Taxi De Bilt denken we graag met je mee. Hopelijk snel tot ziens!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9