Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Veenendaal taxi

Taxi Veenendaal

Veenendaal taxi nodig? Bestel je taxi online en wij regelen je vervoer van of naar Veenendaal. Overal in Nederland te boeken!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Veenendaal

Taxi Veenendaal - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een taxi in Veenendaal en omstreken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Taxi Veenendaal is dé betrouwbare partner voor alle taxiritten in de regio Veenendaal. De taxidienst in Veenendaal is snel, betrouwbaar en voor iedereen. De taxiservice in Veenendaal is nu op sneleentaxi.nl te bestellen. Zeven dagen per week staan onze vriendelijke chauffeurs voor je klaar. Voor zowel korte als lange ritten kun je gebruik maken van onze diensten. Wij vervoeren naar alle locaties in Nederland. Dus voor een taxirit binnen Veenendaal, bijvoorbeeld naar het station, evenals een lange rit, bijvoorbeeld naar Schiphol, kunnen bij ons geboekt worden.

Veenendaal taxi

Waar wil je naartoe met de Veenendaal taxi?

Als je bij Taxi Veenendaal bestelt, zal er op het gewenste moment een taxi komen naar jouw ophaallocatie. Vervolgens kan je worden gebracht naar waar je wilt. Ben je bijvoorbeeld wezen shoppen in het centrum en wil je weer naar huis? Taxi Veenendaal komt je graag halen en draagt nog uw tassen ook. Of misschien wil je juist thuis worden opgehaald en naar een aangrenzende gemeente als Rhenen of Ede worden gebracht, of wil je naar Zwembad De Vallei. Het is allemaal mogelijk met de taxiservice in Veenendaal.

Taxicentrale Veenendaal

Veilig en betrouwbaar, dat is Taxicentrale Veenendaal

Als je bij sneleentaxi bestelt, weet je zeker dat je zal worden opgehaald door een ervaren chauffeur met kennis van de regio. Je zult comfortabel, veilig en zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming worden gebracht. Heb je speciale wensen als bijvoorbeeld een taxibusje of luxe-vervoer? Geef het door bij je bestelling en het wordt voor je geregeld. Het is allemaal mogelijk met de taxidienst in Veenendaal. Reserveer dus online bij Taxi Veenendaal om een taxi te bestellen!

Informatie over Veenendaal


Inwoners: 65.589
Gemeente: Veenendaal
Provincie: Utrecht
Station(s) van Veenendaal: Veenendaal station
Bekende wijken: Spitsbergen, De Compagnie-Oost, Nijverkamp, Molenbrug, Schepenbuurt
Evenementen: Wielerwedstrijd Veenendaal, Lampegietersweek, Open Debating Toernooi Veenendaal, Klassiek aan de Grift, Fuze Outdoor, Hollandse Artiesten Parade, Triathlon Veenendaal, Sing-in Veenendaal
Populaire bezienswaardigheden:
• Museum Veenendaal
• Kwintelooijen
• Grebbelinie Bezoekerscentrum
• Landgoed Prattenburg B.V.
• Elsterberg
• De Groene Grens
• Gemeentearchief Veenendaal

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9