Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Zeist taxi

Taxi Zeist

Zeist taxi nodig? Een taxi van of naar Zeist bestel je online bij sneleentaxi! Wij zijn landelijk actief en kunnen je van en naar ieder locatie in Nederland brengen. Bereken vooraf de prijs van jouw rit en boek voordelig jouw privé-taxi!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Zeist

Taxi Zeist, voor al je taxiritten in en rond Zeist

Taxi Zeist is de beste optie als je op zoek bent naar een taxi in de regio Zeist. Of je nou 's ochtends naar je werk wilt, 's middags wilt gaan winkelen in het centrum van Zeist of 's avonds naar de kroeg: onze taxicentrale in Zeist is er voor jou. 24 uur per dag, 7 dagen per week is de taxiservice Zeist beschikbaar. Nu te bestellen op sneleentaxi.nl. Wij helpen je graag met al jouw vervoerswensen.

Zeist taxi

Overal naartoe met de taxi in Zeist

De in de provincie Utrecht gelegen gemeente Zeist telt naast de hoofdplaats Zeist de dorpen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Huis ter Heide. Enkele bezienswaardigheden zijn onder andere Slot Zeist en De Dieptetuin. Ook kan je in het centrum van Zeist goed winkelen (bijvoorbeeld op de Slotlaan) en zijn er in de omgeving veel bossen voor het nodige wandelplezier. Voor ieder wat wils dus in Zeist! En het mooie is dat al deze plekken prima met de taxi te bereiken zijn. Taxi Zeist brengt je er dan ook graag naartoe.

Taxicentrale Zeist

Snel en betrouwbaar, dat is Taxicentrale Zeist

Als je contact opneemt met Taxi Zeist, weet je zeker dat je een snelle en betrouwbare service zal krijgen. Je zult op het gewenste moment worden opgehaald waar je wilt en vervolgens zonder onnodige omwegen naar je bestemming worden gebracht. Met onze taxicentrale in de regio Zeist kies je voor zekerheid. Bestel dus via sneleentaxi.nl de taxiservice in Zeist als je ergens naartoe moet! Betrouwbare chauffeurs & lage tarieven.

Informatie over Zeist


Inwoners: 63.934
Gemeente: Utrecht
Provincie: Utrecht
Station(s) van Zeist: Station Driebergen-Zeist
Bekende wijken: Centrumschil, Vollenhove, Patijnpark, Lyceumkwartier, Hoge Dennen, Dijnselburg, Nijenheim
Evenementen: Zeister Muziek Dagen, Festival 'Zeist Vertelt', Dag der Kunsten, Walk Art Markt, Inter Cultuur, Kunstroute Zeist, Festival On Stage
Populaire bezienswaardigheden:
• Raadhuis
• Voormalig postkantoor
• Slot Zeist
• Hoog Beek en Royen
• De Brink
• Bezoekerscentrum de Boswerf
• Zeisterbos

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9