Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Nieuwegein taxi

Taxi Nieuwegein

Taxi naar Nieuwegein nodig? In heel Nederland kun je bij ons een taxi naar je bestemming bestellen. Voor een scherp tarief vervoeren wij je van of naar Nieuwegein!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Nieuwegein

Taxi Nieuwegein - sneleentaxi.nl

Zoek je een betrouwbare en veilige taxi in Nieuwegein? Boek nu online. Taxi Nieuwegein, voor kwaliteit en een aangename taxirit naar elke bestemming. Betrouwbare chauffeurs. Lage tarieven. Taxi Nieuwegein haalt je op ieder adres in de regio Nieuwegein op, ook in Utrecht, Bunnik en Maarssen. De vriendelijke en goed opgeleide chauffeurs van Taxi Nieuwegein hebben uitstekende stratenkennis van Nieuwegein en omgeving. Ook voor andere bestemmingen boek je bij de sneleentaxi.nl aangesloten taxiservice in Nieuwegein. Ga bijvoorbeeld naar Schiphol in een van onze taxi's, zodat je op tijd en ontspannen aan jouw vliegreis begint. Geen hoge parkeertarieven of overvol parkeerterrein, Taxi Nieuwegein zet je af voor de ingang.

Nieuwegein taxi

Waar wil je naartoe met Taxicentrale Nieuwegein?

Nieuwegein is een centraal gelegen gemeente met circa 60 duizend inwoners en bestaat uit de voormalige kernen Jutphaas en Vreeswijk. Wonen in Nieuwegein is aantrekkelijk vanwege de uitstekende en snelle verbindingen naar Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. De gemeente Nieuwegein biedt daarnaast volop groen, veel water, bijzondere historie en moderne voorzieningen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om lekker te eten en te drinken in Nieuwegein en om leuke evenementen te bezoeken. Ga bijvoorbeeld met Taxi Nieuwegein naar Stadsschouwburg Utrecht en geniet onbezorgd van een gezellig avondje uit. Je kan ons zowel voor korte als lange taxiritten contacteren.

Taxicentrale Nieuwegein

Sneleentaxi, voor al jouw taxiwensen

De taxiservice in Nieuwegein heeft voor elke vervoersvraag een passende oplossing. Het goed onderhouden wagenpark van Taxi Nieuwegein bestaat uit luxe taxi’s en ruime taxibusjes. Afhankelijk van jouw vragen en wensen word je altijd veilig en comfortabel vervoerd. Groepsvervoer, zakelijk vervoer en privéritten behoren allemaal tot onze mogelijkheden. Na een boeking bij onze taxiservice in Nieuwegein sturen wij een betrouwbare chauffeur met kennis van de omgeving. Boek nu online via sneleentaxi.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9