Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Woerden taxi

Taxi Woerden

Woerden taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Woerden en omgeving. Bestel je taxi van en naar Woerden online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Woerden

Taxi Woerden - sneleentaxi.nl

Taxi Woerden staat graag voor u klaar om uw vervoer te verzorgen in of rond Woerden. Wij kunnen u overal in de gemeente Woerden komen ophalen en brengen u vervolgens naar welke bestemming u wenst. Taxi Woerden levert comfortabel, betrouwbaar en snel taxivervoer voor een gunstige prijs. Bel nu naar onze centrale en vraag direct uw rit aan. Ook een taxi reserveren voor een later moment is mogelijk. U kunt bij ons in de taxi met uw pinpas betalen. Lokale chauffeurs. Snel ter plaatse. 24 Uur per dag bereikbaar.

Woerden taxi

Taxi Woerden, overal in de gemeente Woerden

De Utrechtse gemeente Woerden heeft zo'n vijftigduizend inwoners. Behalve hoofdplaats Woerden maken ook de dorpen Harmelen, Kamerik, Kanis, De Meije en Zegveld deel uit van de gemeente. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Woerden staat overal in Woerden voor u klaar. Heeft u bijvoorbeeld Taxi Kamerik of Taxi Harmelen nodig? Bel ons nu en wij sturen direct een taxi. Vervolgens kan u overal naartoe gebracht worden. Wilt u bijvoorbeeld naar de voetbalclub SC Woerden, gaat u een bezoekje brengen aan Kasteel Woerden of heeft u een afspraak in Gouda of Utrecht? Elke bestemming is mogelijk bij ons. Ook vervoer naar een treinstation of luchthaven is mogelijk. De vriendelijke chauffeur helpt u graag met uw bagage.

Taxicentrale Woerden

Taxi Woerden helpt u graag

Bel dus nu naar Taxi Woerden om een taxi te bestellen. Dit kan voor u alleen zijn, maar ook voor grotere groepen bieden wij graag een oplossing. Onze luxe taxibusjes zijn uitermate geschikt om u en uw gezelschap in één keer te vervoeren.  Ook vervoer met rolstoel en al is een optie bij ons. Bel nu naar onze centrale en informeer naar de mogelijkheden en tarieven. U kunt bij ons in de taxi met uw pinpas betalen. Taxi Woerden is er voor iedereen. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Bel nu.

Informatie over Woerden


Inwoners: 37.840
Gemeente: Woerden
Provincie: Utrecht
Station(s) van Woerden: Station Woerden
Bekende wijken: Staatsliedenkwartier, Meander, Vogelbuurt, Bloemenkwartier, Schilderskwartier, Molenvliet, Snel en Polanen, Waterrijk, Barwoutswaarder
Evenementen: Havendagen & Shantyfestival, Straattheaterfestival, Graskaasdag, Akoestival & Kunstpark, 90's on the Beach, Summerlake Outdoor
Populaire bezienswaardigheden:
• Het Oude stadhuis
• Het Kasteel van Woerden
• Het Kerkplein met Petruskerk
• De Sint-Bonaventurakerk
• De Oude Hollandse Waterlinie
• Het Stadsmuseum van Woerden
• Het Brediuspark

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9