Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Houten taxi

Taxi Houten

Boek je Houten taxi bij dé online taxicentrale! Bereken vooraf de ritprijs en bestel je taxi van of naar Houten online bij sneleentaxi!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Houten

Taxi Houten - sneleentaxi.nl

Woon je of ben je in Houten of omgeving en ben je op zoek naar een betrouwbare taxicentrale? Bij Taxi Houten ben je helemaal aan het juiste adres. Wij hebben enkel betrouwbare en klantvriendelijke chauffeurs in dienst en je wordt altijd op veilige wijze gereden in een van onze comfortabele taxi-auto's of taxibusjes. Heeft jouw eigen auto een lekke band of wil je een borrel drinken? De ideale oplossing is om te boeken bij de bij sneleentaxi.nl aangesloten centrale. Op welk tijdstip je de taxi ook nodig heeft, Taxi Houten staat in de hele regio Houten voor je klaar. Wij zijn zeven dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar voor al jouw vervoersvragen. Lage tarieven. Fijne chauffeurs. Boek nu online.

Houten taxi

Met Taxicentrale Houten naar de bestemming van jouw keuze

Houten is gelegen in de provincie Utrecht en heeft zo’n vijftigduizend inwoners. Het is een echte forensenstad. De laatste jaren hebben er veel vernieuwingen plaatsgevonden in het centrum van de stad. Dit heeft ervoor gezorgd dat het zeer prettig winkelen is in Houten. Er zijn in de stad een tweetal kastelen die een bezoekje meer dan waard zijn. Verder is ook de Hervormde Kerk te bezichtigen. Zeer interessant om te bezoeken is daarnaast ook het Oude Station. Heb je vervoer nodig om bij een van deze attracties te geraken? Bestel bij Taxi Houten en op de afgesproken tijd staat de taxi bij je voor de deur. Ook vervoer naar Utrecht, Amsterdam of een luchthaven is uiteraard mogelijk.

Taxicentrale Houten

Er is veel mogelijk bij sneleentaxi

Omdat wij alleen gebruik maken van luxe wagens en goede chauffeurs ben je verzekerd van kwaliteit. Heb je een keer vervoer nodig voor meerdere personen, dan heeft Taxi Houten ook de beschikking over taxibusjes. Ook vervoer met een elektrische auto is mogelijk bij ons. Bij sneleentaxi bestel je jouw taxi van tevoren. Dit biedt net dat beetje extra zekerheid, bijvoorbeeld als je 's morgens vroeg naar een treinstation of vliegveld gebracht moet worden. Bij Taxi Houten denken wij graag met je mee. Snel ter plaatse. Lokale chauffeurs. Boek nu via sneleentaxi.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9