Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je IJsselstein taxi

Taxi IJsselstein

Heb je een taxi naar IJsselstein nodig? Bij sneleentaxi vervoeren wij van en naar iedere locatie in Nederland. Een IJsselstein taxi bestel je voordelig online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi IJsselstein

Taxi Ijsselstein - sneleentaxi.nl

Heb je behoefte aan een gezellig avondje uit met jouw partner in IJsselstein? Breng dan zeker eens een bezoek aan het Fulco Theater. Taxi IJsselstein haalt je thuis op en brengt je snel en gemakkelijk naar het theater toe. Is jouw auto kapot, maar wil je niet met het openbaar vervoer naar jouw werk? Ook dan kan je een beroep doen op Taxi IJsselstein. Wij staan ten allen tijde voor je klaar. Zowel voor korte als lange ritten. Fijne chauffeurs. Lage tarieven. 24 Uur per dag beschikbaar.

IJsselstein taxi

Snel naar jouw bestemming met Taxicentrale IJsselstein

IJsselstein is een gemeente in de provincie Utrecht en heeft zo'n 35 duizend inwoners. De stad dankt zijn naam aan de rivier de IJssel. In IJsselstein zijn verschillende rijks- en oorlogsmonumenten te vinden, die zeker een bezoekje waard zijn. Verder is er in de gemeente en de omgeving nog veel meer te doen. Wil je naar het centrum van Nieuwegein of ga je een dagje naar Utrecht? Waar je een uitje ook naartoe plant in of rond IJsselstein, je bent altijd verzekerd van goed en snel taxivervoer dankzij Taxi IJsselstein. Onze chauffeurs beschikken over mooie taxi's en een comfortabele taxibussen. Beter vervoer kan je je niet wensen. Ook taxiritten naar een treinstation of luchthaven zijn uiteraard mogelijk.

Taxicentrale IJsselstein

De mogelijkheden van sneleentaxi

Als je een taxi reserveert, wilt je ten allen tijde verzekerd zijn van betrouwbaar en comfortabel vervoer. Taxi IJsselstein biedt dit tegen een gunstige prijs. Tevens hebben wij taxibussen beschikbaar voor het vervoer van grotere groepen. Wil je met een groep vervoerd worden? Ook dat is mogelijk in een van onze taxi-busjes. Wij zijn van alle gemakken voorzien! Dus taxi of taxibus IJsselstein nodig? Boek nu online. Lokale chauffeur. Taxi IJsselstein staat altijd voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9