Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Doesburg taxi

Taxi Doesburg

Reis met onze Doesburg taxi naar je bestemming! Onze chauffeurs staan klaar om je van of naar Doesburg te vervoeren. In heel Nederland te boeken!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Doesburg

Taxi Doesburg - sneleentaxi.nl

Heb je een taxi nodig in Doesburg? Boek online. De taxiservice in Doesburg laat snel een auto voorrijden op elk adres in Doesburg. Laat je naar iedere gewenste bestemming vervoeren. Gezellig op stap, een dagje uit of naar een treinstation? Wij staan graag voor je klaar. Wij brengen je ook met de taxi naar Schiphol of een van de andere luchthavens, jouw vakantie begint al bij de voordeur. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Taxi Doesburg brengt je meteen. Ook groepsvervoer is mogelijk. Boek online bij Taxi Doesburg en geef jouw wensen door.

Doesburg taxi

Taxicentrale Doesburg brengt je overal heen

Doesburg is één van de historische Hanzensteden, gelegen aan de IJssel in Gelderland. Het oude vestingstadje is geliefd bij toeristen uit binnen- en buitenland. De combinatie van gezelligheid, de nabijgelegen Veluwe en de rijke geschiedenis van de stad zorgen voor een bijzondere uitstraling. Doesburg is centraal gelegen in de buurt van Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen. Bezoek met Taxi Doesburg het Mosterdmuseum en geniet daarna van een drankje in de Waag, het oudste café van Nederland. Zoek niet langer naar een dure parkeerplaats, maar geniet en ontspan. Onze vriendelijke en ervaren chauffeurs brengen je snel ter plaatse.

Taxicentrale Doesburg

Sneleentaxi staat voor kwaliteit

Taxi Doesburg heeft goed opgeleide en lokaal bekende chauffeurs in dienst. Zij staan garant voor kwaliteit in vervoer. Wil je verzekerd zijn van onze uitstekende service op het door jou gewenste tijdstip? Leg dan vooraf de gewenste rit vast. Het wagenpark van de taxidienst in Doesburg bestaat uit verschillende voertuigen, van luxe taxi’s tot ruime taxibussen voor elk type vervoer. Taxi Doesburg. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9