Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Geleen taxi

Taxi Geleen

Regel je Geleen taxi voordelig online! In heel Nederland boek je bij ons een taxi van of naar Sittard-Geleen. Bereken vooraf de ritprijs, geen verrassing achteraf!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Geleen

Taxi Geleen - sneleentaxi.nl

Zoek je betrouwbaar en efficiënt taxivervoer in de regio Geleen? Taxi Geleen staat graag voor je klaar, 7 dagen per week en in het weekend ook 's nachts. De taxicentrale in Geleen is beschikbaar overal in de omgeving van Geleen. Het luxe wagenpark van de centrale is geschikt voor diverse soorten vervoer. Voor groepsvervoer zijn bijvoorbeeld taxibusjes voorhanden. Je kan op elk adres of iedere locatie in de regio Geleen gebracht of opgehaald worden. Betrouwbare chauffeurs. Lage tarieven.

Geleen taxi

Taxicentrale Geleen brengt je overal naartoe

Geleen is onderdeel van de gemeente Sittard-Geleen, een middelgrote gemeente in het zuiden van Nederland. De plaatsen Heerlen, Maastricht en Roermond liggen op slechts twintig minuten afstand van Geleen. In de omgeving van Geleen liggen de kantoren van diverse grote bedrijven en multinationals. Deze zijn uitstekend bereikbaar met Taxi Geleen. De voorjaarskermis “Gelaender Kirmes” is bekend in de wijde omgeving. Je kan erop vertrouwen dat Taxi Geleen ter plaatse is op het moment dat jij ze nodig hebt en je veilig thuisbrengt. Wil je een bezoekje brengen aan een bezienswaardigheid van Geleen, zoals Pinkpop Expo? Boek bij Taxi Geleen en je wordt er meteen naartoe gebracht.

Taxicentrale Geleen

Sneleentaxi, betrouwbaar en snel

De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Geleen garandeert kwaliteit en betrouwbaarheid voor lage tarieven. Als je boekt bij Taxi Geleen, word je opgehaald door een betrouwbare chauffeur met kennis van de regio. Er zijn diverse vervoersmogelijkheden, zoals vervoer met een taxibus of reserveren van een aantal taxi’s gelijktijdig. Bij sneleentaxi reserveer jij je rit van te voren. Hierdoor ben je altijd verzekerd van vervoer op maat. Je kan al jouw wensen bespreken met onze taxicentrale, zodat Taxi Geleen je optimaal van dienst kan zijn. Hopelijk snel tot ziens in een van de taxi's van Taxi Geleen!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9