Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Heerlen taxi

Taxi Heerlen

Bestel je taxi in Heerlen bij dé online taxicentrale van Nederland. In heel Nederland boek je bij ons een taxi van en naar Heerlen. Geen verrassingen achteraf!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Heerlen

Taxi Heerlen - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een betrouwbare en goede taxidienst in Heerlen? Taxi Heerlen staat voor je klaar, met hoge kwaliteit en service in taxivervoer. Ons uitgebreid en luxe wagenpark staat 24 uur per dag tot jouw beschikking. Boek bij de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale en je wordt op het gewenste moment opgehaald in Heerlen en omstreken. Bij onze taxidienst in Heerlen kan je ritten reserveren van en naar elk adres in Heerlen en omgeving, zowel zakelijk als privé. De chauffeurs van Taxi Heerlen zijn goed opgeleid en verlenen uitstekende service tijdens de aangename rit naar jouw bestemming.

Heerlen taxi

Veilig op stap met Taxicentrale Heerlen

De stad Heerlen is een gemeente met 87.000 inwoners in het zuiden van Limburg. Heerlen maakt onderdeel uit van het groene Parkstad Limburg, samen met de gemeenten Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Voerendaal, Simpelveld en Onderbanken. De regio grenst aan het mooie Heuvelland in Zuid-Limburg. De luchthaven Maastricht-Aachen Airport ligt op slechts 20 minuten rijden van Heerlen. Met onze taxi bezoek je snel en voordelig het uitgaanscentrum rond het Pancratiusplein of de schouwburg in Heerlen. Neem Taxi Heerlen naar het markante gebouw Het Glaspaleis, waarin onder andere het museum Stadsgalerij Heerlen, een brasserie en Filmhuis De Spiegel gevestigd zijn.

Taxicentrale Heerlen

Sneleentaxi voor jouw vervoerswensen

Taxidienst Heerlen brengt je zonder omwegen naar jouw bestemming. Wij rijden overal in Heerlen, dus ook in Hoensbroek. Taxi Heerlen of Taxi Hoensbroek nodig? Boek online. Onze betrouwbare chauffeurs beschikken over uitgebreide stratenkennis in de regio Heerlen. Ook grotere gezelschappen zijn bij Taxi Heerlen aan het goede adres. Geniet van het comfort van ons uitgebreide wagenpark dat bestaat uit luxe auto's en taxibussen. Geef jouw wensen door tijdens het boeken. Wij zullen een passende oplossing bieden voor het gevraagde vervoer. Taxi Heerlen garandeert professioneel vervoer tegen een lage prijs, zodat je ontspannen aankomt op jouw bestemming.

Veelgestelde vragen over het boeken van taxi's in Heerlen

Veelgestelde vragen over het boeken van taxi's in Heerlen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9