Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Venray taxi

Taxi Venray

Venray taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Venray en omgeving. Bestel je taxi van en naar Venray online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Venray

Taxi Venray - sneleentaxi.nl

Zoekt u betrouwbaar en snel vervoer in de regio Venray? Wij bieden graag uitkomst. Taxi Venray is nu eenvoudig via sneleentaxi.nl te bestellen. Bel naar 0478 749050 en wij sturen zo snel als mogelijk een taxi. Taxi Venray biedt betrouwbaar, comfortabel en onbezorgd taxivervoer voor een goede prijs. U kunt onze taxicentrale in Venray bellen voor al uw vervoerswensen. Vriendelijke chauffeurs. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Venray taxi

Taxi Venray, overal in de gemeente Venray

De Limburgse gemeente Venray kent ruim veertigduizend inwoners en herbergt behalve hoofdplaats en naamgever Venray nog dertien andere dorpen, waarvan Wanssum en Oostrum de bekendste zijn. Taxi Venray staat in alle kernen van Venray voor u klaar en brengt u vervolgens zonder omwegen naar uw bestemming. Heeft u een taxi nodig van Oostrum naar Merselo of wilt u vanuit het centrum van Venray naar Leunen gebracht worden? Bel naar onze centrale en wij sturen direct een taxi. Uiteraard kunt u bij ons ook langere ritten boeken, bijvoorbeeld naar Venlo, Helmond of Eindhoven Airport. Ook museum- restaurant- of cafébezoek is mogelijk met Taxi Venray. De klant is koning. Desgevraagd vertelt uw chauffeur u wat meer over de regio.

Taxicentrale Venray

Taxi Venray heeft ook taxibusjes

Bel dus nu naar Taxi Venray voor al uw taxivervoer. Voor grotere groepen hebben wij speciale taxibusjes beschikbaar. Ook hebben wij rolstoelbusjes in ons wagenpark. Wilt u met rolstoel en al vervoerd worden? Bel naar onze centrale en wij reserveren een rolstoelbus voor u. U kunt bij ons zowel direct een rit aanvragen als een taxi reserveren voor later op de dag of later in de week. Het is allemaal mogelijk bij Taxi Venray. Wij denken graag met u mee. Taxi of taxibus Venray nodig? Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9