Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Roermond taxi

Taxi Roermond

Taxi in Roermond nodig? Bestel direct een taxi van of naar Roermond online! Bij sneleentaxi regel je voordelig je vervoer van en naar iedere locatie in Nederland.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Roermond

Taxi Roermond - sneleentaxi.nl

De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Roermond staat graag en ten allen tijde voor je klaar in de regio Roermond. Heb je tijdens een regenachtige dag geen auto tot jouw beschikking en je pakt liever niet de fiets? Boek dan bij onze taxiservice in Roermond. Welke reden je ook hebt om een taxi te bestellen, onze taxicentrale Roermond staat voor je klaar. Wij zijn van 's morgens vroeg tot 's avonds laat bereikbaar. Indien het nodig is, kan je bij ons ook een of meerdere taxibusjes bestellen. Op deze manier kan je ook prima met een grotere groep vervoerd worden. Na het boeken ontvang je een definitieve bevestiging met de gegevens van de vervoerder.

Het is bij sneleentaxi mogelijk om, tot 36 uur voor aanvang, je rit te wijzigen via de link in de bevestigingsmail. Ook maak je gemakkelijk een account aan op sneleentaxi.nl, waar je al je taxiritten overzichtelijk te zien krijgt. Doordat je gegevens automatisch worden opgeslagen en gebruikt bij een volgende boeking, kun je gemakkelijk een nieuwe rit boeken. In je account vind je al je facturen overzichtelijk op een rij en heb je alle informatie gemakkelijk bij elkaar. Taxi Roermond nodig? Boek nu online. Lage tarieven. Lokale chauffeurs.

Roermond taxi

Ontdek Roermond met Taxicentrale Roermond

Roermond is gelegen in de prachtige provincie Limburg en telt inmiddels zo’n 57.000 inwoners. Het is een stad met een zeer rijk verleden, waardoor veel toeristen graag eens door de straten van Roermond wandelen. De stad is te groot om alles te voet te bereiken en daarom staan wij graag voor je klaar. We brengen je naar iedere gewenste bestemming. Wil je eens een bezoek brengen aan een van de kerken of wil je graag wat meer weten over de geschiedenis van Roermond? Met onze Taxi Roermond-service word je zonder problemen met een van onze comfortabele wagens naar de kerken of bijvoorbeeld naar Historiehuis Roermond, waar je kennis kan maken met de geschiedenis van Roermond, gebracht. Uiteraard kan je ook bij ons boeken wanneer je een langere rit nodig heeft naar bijvoorbeeld Maastricht of een luchthaven. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring in het taxivervoer en staan graag voor je klaar.

Taxicentrale Roermond

Geef jouw wensen door aan sneleentaxi

Onze taxiservice in Roermond heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wanneer je een van onze taxi’s bestelt, zal je zeker niet teleurgesteld worden. Je wordt opgehaald en gebracht waarheen je maar wilt door een ervaren chauffeur die perfect de weg weet in Roermond. Bij ons ben je altijd verzekerd van een privé taxi en neem je je bagage kosteloos mee. Wanneer je speciale wensen hebt, dan horen we dat graag van tevoren van je. Zo reserveer je een taxi voor een later moment, kan je meerdere taxi’s tegelijk bestellen of een extra luxe taxi aanvragen. Ook kinderen zijn van harte welkom bij onze taxi’s in Roermond. Bij het boeken kun je aangeven of je een kinderzitje nodig hebt of niet. De vervoerder van je rit zal hier dan rekening mee houden. Mocht je rit onverhoopt niet meer doorgaan, dan is het mogelijk om tot 3 uur van tevoren de rit kosteloos te annuleren. Dus ben je op zoek naar een taxi in Roermond? Wij voldoen graag aan jouw wensen. Een taxi of taxibusje in roermond boek je voordelig online via sneleentaxi!

Informatie over Roermond


Inwoners: 58.209
Gemeente: Roermond
Provincie: Limburg
Station(s) van Roermond: Roermond station
Bekende wijken: Vliegeniersbuurt, Componistenbuurt, Planetenbuurt, Roerdelta, Hammerveld, Maas/Maashaven, Leeuwen, Brikkenoven
Evenementen: Solar Festival, Taptoe Roermond, Roermond City Swim, Sjommelmert
Populaire bezienswaardigheden:
• Designer Outlet Roermond
• Sint-Christoffelkathedraal
• Speeltuin Kitskensberg
• Nationaal Park De Meinweg
• Beachclub Koers Zuid
• Munsterkerk
• Cuypershuis
• Het Munsterplein

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9