Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Peel en Maas taxi

Taxi Peel en Maas

Peel en Maas taxi nodig? Bestel je taxi online en wij regelen je vervoer van of naar Peel en Maas. Overal in Nederland te boeken!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Peel en Maas

Taxi Peel en Maas - sneleentaxi.nl

Je kan nu eenvoudig een taxi in de hele gemeente Peel en Maas bestellen op sneleentaxi.nl. De taxicentrale Peel en Maas staat graag voor je klaar om je naar eender welke locatie te brengen. Heb je vervoer nodig van Meijel, Helden of Kessel naar een ander dorp in Peel en Maas, naar Venlo of naar een vliegveld? Onze vriendelijke chauffeurs staan altijd met een glimlach voor je klaar. Taxi Peel en Maas hanteert lage tarieven en is op het gewenste moment ter plaatse. Boek nu online. Lokale chauffeur komt op het gewenste moment.

Peel en Maas taxi

Overal in de gemeente Peel en Maas

De Limburgse gemeente Peel en Maas bestaat sinds 2010 en is ontstaan uit de vroegere gemeenten Helden, Kessel, Maasbree en Meijel. Er wonen in totaal bijna 45 duizend gemeenten in Peel en Maas. Onze taxicentrale staat voor al deze mensen klaar, maar uiteraard ben je ook welkom in één van onze taxi's als je een bezoek brengt aan Peel en Maas. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring in de regio en brengen je naar de mooiste plekjes. Wij kunnen je overal in de gemeente Peel en Maas komen ophalen. Taxi HeldenTaxi KesselTaxi Meijel of Taxi Baarlo nodig? Wij staan voor je klaar. Uiteraard kunt je ook een taxi reserveren voor een later moment. Dit biedt net dat beetje extra zekerheid waarnaar je misschien op zoek bent.

Taxicentrale Peel en Maas

Taxicentrale Peel en Maas denkt met je mee

Boek dus bij onze centrale in Peel en Maas en geef jouw wensen door. Misschien heb je een taxibus nodig, omdat je met een grotere groep reist? Wij zijn gespecialiseerd in groepsvervoer en brengen jouw gezelschap graag in één keer naar de bestemming. Je hoeft jouw groep niet op te splitsen en reist gezellig met z'n allen. Ook elektrische wagens behoren tot ons luxe wagenpark. Het is allemaal mogelijk bij Taxi Peel en Maas. Lage tarieven. Op het gewenste moment ter plaatse. Fijne chauffeurs.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9