Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Sittard taxi

Taxi Sittard

Regel eenvoudig een taxi in Sittard en omstreken. Bestel je taxi voor een scherp tarief online! Boek minimaal 6 uur van te voren. Per mail je boeking direct bevestigd.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Sittard

Taxi Sittard - sneleentaxi.nl

Taxi Sittard is uw ideale taxi-partner in de regio Sittard. Wilt u snel en veilig binnen de regio vervoerd worden? Taxi Sittard staat zeven dagen per week voor u klaar. In het weekend zijn wij ook 's nachts tot 4 uur te bereiken. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Sittard kan door iedereen in de regio Sittard-Geleen gebeld worden. Zowel inwoners als bezoekers van Sittard, Geleen, Born en kleinere plaatsen in de omgeving kunnen gebruik maken van onze taxiservice. U kunt zich overal binnen de gemeente Sittard-Geleen laten ophalen door een taxi uit ons luxe wagenpark.

Sittard taxi

Taxi Sittard is er voor iedereen

Sittard-Geleen is een fusiegemeente met bijna 100.000 inwoners, die aan Duitsland en aan België grenst. Vervoer met Taxi Sittard is ideaal voor al uw verplaatsingen in de regio Sittard. Een bezoek aan het historisch centrum van Sittard of een zakelijke afspraak in Geleen? Taxi Sittard brengt u snel en veilig naar uw bestemming. Wilt u gezellig op stap naar een van de bekende kermissen in de regio Sittard-Geleen of een avondje uit in club Mondial in Beek? U hoeft geen BoB te zijn, maar kunt comfortabel reizen met een taxi uit ons uitgebreide wagenpark. Ook tijdens Carnaval en het Oktoberfeest Sittard rijden onze auto’s en busjes voor uw gemak en veiligheid. In Sittard is Sportzone Limburg gevestigd, bestaand uit een groot aantal top-accommodaties. Van voetbalstadion tot topsporthal en van luxe hotel tot atletiekbaan. Taxi of taxibus hierheen nodig? Bel Taxi Sittard!

Taxicentrale Sittard

Taxi Sittard, een slimme keuze

De taxidienst in Sittard staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en lage tarieven. Neem contact op met onze centrale en wij zorgen dat u snel wordt opgehaald door een ervaren chauffeur met kennis van Sittard en omgeving. Speciale wensen kunnen altijd besproken worden, zoals vervoer met meerdere personen in een taxibus van Taxi Sittard. Ritten kunnen vooraf gereserveerd worden, maar er kan ook een directe rit besteld worden. Bij Taxi Sittard is de klant koning. Bel ons nu.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9