Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Kerkrade taxi

Taxi Kerkrade

Met onze Kerkrade taxi reis je van en naar iedere locatie binnen Nederland en luchthavens in België en Duitsland. Regel je taxi voor onze lage tarief online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Kerkrade

Taxi Kerkrade - sneleentaxi.nl

Doet jouw eigen auto het niet, heb je geen zin om uren te zoeken naar een parkeerplek of ben je gewoon op zoek naar wat extra luxe en gemak? Om deze en vele andere redenen staat Taxi Kerkrade graag voor je klaar. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Kerkrade kan je overal in de gemeente komen halen en brengt je vervolgens naar de bestemming van jouw keuze. Wil je bijvoorbeeld een dagje winkelen in het centrum of heb je vervoer nodig naar een zakelijke afspraak? Boek bij Taxi Kerkrade. Onze gecertificeerde chauffeurs staan graag voor je klaar. Lage tarieven. Boek nu bij sneleentaxi.

Kerkrade taxi

Taxicentrale Kerkrade naar Landgraaf of Heerlen

Kerkrade heeft ruim 46 duizend inwoners en maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband plusregio Parkstad Limburg. Onder meer Landgraaf en Heerlen liggen vlakbij Kerkrade. Uiteraard rijden onze taxi's in deze hele regio. Wil je naar een afspraak in Landgraaf? Boek bij onze centrale en het wordt voor je in orde gemaakt. Of misschien wil je wel naar een wedstrijd van Roda JC in het Parkstad Limburg Stadion? Onze chauffeurs kennen altijd de snelste routes. Na afloop van de wedstrijd komen wij je ook graag weer ophalen. Bij Taxi Kerkrade is de klant koning. Wij rijden dan ook altijd in luxe taxi-wagens met achter het stuur immer een ervaren chauffeur met kennis van de regio. In ons wagenpark bevinden zich ook taxibusjes, voor als je met een grotere groep wilt reizen. Tevens zijn wij voorzien van het TX-Keurmerk, het landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer.

Taxicentrale Kerkrade

Boek bij sneleentaxi voor reserveringen

Boek dus bij Taxi Kerkrade als je een taxi nodig heeft in Kerkrade of omgeving. Je weet dan zeker dat er een taxi voor je klaar staat op het moment dat jij hebt geboekt. Bent je op zoek naar net dat beetje extra zekerheid en wil je langer van tevoren een taxi reserveren? Boek bij onze centrale, geef het gewenste ophaaltijdstip door en er wordt een taxi voor je gereserveerd. Bij Taxi Kerkrade is het allemaal mogelijk. Dus taxi of taxibus Kerkrade nodig? Boek nu via sneleentaxi. Hopelijk snel tot ziens!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9