Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Venlo taxi

Taxi Venlo

Heb je een taxi in Venlo nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Venlo en omgeving. Bestel je taxi van en naar Venlo online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Venlo

Taxi Venlo - sneleentaxi.nl

Op zoek naar een gezellig weekendje weg in de meest zuidelijke provincie van ons land, Limburg? Veel toeristen denken dan automatisch aan Maastricht, maar er is ook nog een andere gemeente in Limburg die zeker de moeite waard is: Venlo. Het centrum is uniek, het lijkt net alsof u helemaal niet in Nederland bent. En om dat het beste te ervaren is een geschikt vervoersmiddel een absolute must. Onze vervoerders zijn ervaren en brengen je met gemak van A naar B. Ook kun je met onze taxi van en naar Schiphol worden gebracht. Bij de boeking geef je gemakkelijk je vluchtnummer door. Onze chauffeur zal je vlucht in de gaten houden, zodat hij op tijd voor je klaar staat. Taxi Venlo is dan je beste optie en biedt een uitgebreid scala aan taxi-wagens en taxibusjes.

Boek gemakkelijk je taxi bij Taxi Centrale Venlo op sneleentaxi.nl. Onze vervoerders in Venlo staan klaar voor jou. Na het invoeren van de adressen, het aantal personen en de datum, zie je gelijk de prijs van de taxirit. Zo kom je achteraf niet meer voor verrassingen te staan. Bij sneleentaxi betaal je gemakkelijk in je vertrouwde betaalomgeving met iDeal of creditcard. Na de betaling is je boeking definitief en krijg je de gegevens van de taxicentrale in Venlo. Lage tarieven. Fijne chauffeurs. Gemakkelijk te boeken.

Venlo taxi

Taxi Venlo brengt u overal naartoe

Venlo is niet alleen een stad met een historisch besef, maar ook een gemeente die het oog op de toekomst heeft. Zo zijn er in de recente jaren meerdere nieuwbouwprojecten als bioscopen en theaters uit de grond gestampt, allemaal met als doel de lokale inwoners én buitenstaanders te voorzien van een nodige portie amusement. Maar na zo'n avondje uit moet je natuurlijk ook weer naar huis. Soms heb je een borrel gedronken, waardoor de eigen auto simpelweg geen optie meer is. Boek gemakkelijk jouw taxi bij taxicentrale Venlo op sneleentaxi.nl. Onze chauffeurs kunnen je overal in de gemeente komen halen, dus ook in andere dorpen die in Venlo liggen. Heb je bijvoorbeeld een Taxi Blerick of Taxi Belfeld nodig? Geen probleem! Ook in Blerick of Belfeld verlenen wij graag onze service.

Taxicentrale Venlo

Taxi Venlo, snel en betrouwbaar

Lage tarieven. Snel ter plaatse. Betrouwbare chauffeurs. Zomaar wat kernwoorden die passen bij hetgeen Taxi Venlo wilt uitstralen en ook daadwerkelijk uitstraalt. Taxi Venlo brengt u naar alle locaties in de binnenstad. Onze chauffeurs weten de weg en kiezen de snelste en kortste route naar uw plaats van bestemming. Heb je een taxi nodig voor morgen - en niet à la minute? Ook dat is absoluut geen probleem! Bestel nu meteen Taxi Venlo óf boek nu via de website een taxi voor een ander moment.

Geef gerust je specifieke wensen door. Taxi Venlo heeft veel verschillende mogelijkheden. Of het nu gaat om een grotere taxi-wagen of een andere wens: wij staan direct voor je klaar. Het is bij Taxi Venlo ook mogelijk om een elektrische of luxe auto te boeken. Taxi Venlo is 70% goedkoper dan de meterprijs. Door slimme technologie zorgen wij ervoor dat de ritten efficiënt worden ingepland. Hierdoor worden er minder loze kilometers gereden. Taxi Venlo: je beste vervoersoptie in de regio Venlo.

Informatie over Venlo


Inwoners: 100.536
Gemeente: Venlo
Provincie: Noord-Limburg
Station(s) van Venlo: Station Venlo, Station Blerick, Station Tegelen
Bekende wijken: Hagerhof, Stalberg, Kloosterkwartier, Jammerdaal, Groenveld, Venkoelen, Veegtes
Evenementen: Passiespelen Tegelen, Vastelaovend, Nach van 't Limburgse Leed, Mont Martre Festival, Zomerparkfeest
Populaire bezienswaardigheden:
• Raodhoes Blerick
• Toverland
• Limburgs Museum
• Mind Mystery
• Groote Heide
• Sint-Martinusbasiliek
• Keramiekcentrum Tiendschuur

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9