Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Hattem taxi

Taxi Hattem

Met de taxicentrale in Hattem van sneleentaxi reis je zorgeloos naar je bestemming. Bereken vooraf de ritprijs en boek voordelig je taxi van of naar Hattem!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Hattem

Taxi Hattem - sneleentaxi.nl

Taxi Hattem is de juiste vervoerspartner als je op zoek bent naar een betrouwbare taxidienst in de regio rondom Hattem. Voor een goede prijs en een hoop comfort kan je met ons snel en eenvoudig van A naar B. Je kan rustig genieten, zonder een hoop gedoe in de trein of in de bus. Bovendien is er nog een aantrekkelijker voordeel: Je hoeft niet lang te wachten op een tochtig en koud station. Sterker nog, de taxi haalt je van huis op. Op een tijdstip dat jezelf het beste uitkomt. Taxi Hattem staat 24 uur per dag en zeven dagen in de week voor je klaar.

Hattem taxi

Taxicentrale Hattem brengt je overal naartoe

Hattem ligt in Gelderland, onder de rook van Zwolle. Of je nou in Hattem zelf gereden wilt worden of naar een andere stad of dorp wilt, het is allemaal mogelijk met Taxi Hattem. Ook voor mensen die een dagje uit zijn in Hattem, zijn onze taxi's het ideale vervoermiddel. Zo kan je bijvoorbeeld naar het prachtige Anton Pieck museum in Hattem gebracht worden. Ook zijn er andere bezienswaardigheden in Hattem, zoals het Nationaal bakkerijmuseum en het gezellige, oude centrum, waar onze taxi's je naartoe kunnen brengen. Uiteraard kan je ook vervoerd worden naar bijvoorbeeld Nijmegen of luchthaven Schiphol.

Taxicentrale Hattem

Sneleentaxi: hoogstaand taxivervoer

Taxi Hattem staat bekend om zijn klantvriendelijke medewerkers en kwaliteit. Je wordt altijd opgehaald en rondgereden door ervaren chauffeurs. Hierdoor voel je, je op jouw gemak en verloopt elke rit voorspoedig. Er zijn verschillende mogelijkheden bij Taxi Hattem. Zo kan er een taxibusje of meerdere taxi's tegelijk besteld worden in het geval van een huwelijk of andere festiviteiten. Heb je een taxi nodig dan zit je goed bij deze klantvriendelijke taxiservice. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Bestel jouw taxi nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9