Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Heerde taxi

Taxi Heerde

Heb je taxi Heerde nodig? Regel je vervoer bij de bij sneleentaxi aangesloten taxicentrale in Heerde en omgeving. Bestel je taxi van en naar Heerde online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Heerde

Taxi Heerde - sneleentaxi.nl

Taxi Heerde is jouw ideale taxi-partner in de gemeente Heerde. Heb je vervoer nodig om snel van A naar B te komen in of rond Heerde? Boek dan bij de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale. Heeft jouw eigen auto een lekke band, rijden de bussen niet of wil je met bagage en al naar een treinstation of luchthaven gebracht worden? Onze vriendelijke chauffeurs staan graag voor je klaar.  Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Bestel jouw taxi nu bij Taxi Heerde.

Heerde taxi

Waar wil je naartoe met Taxicentrale Heerde?

De Gelderse gemeente Heerde kent bijna twintigduizend inwoners en heeft als hoofdplaats naamgever Heerde. Verder liggen onder meer de dorpen Veessen, Vorchten en Wapenveld in de gemeente. De lokale chauffeurs van Taxi Heerde kunnen je overal in de gemeente komen ophalen en brengen je vervolgens naar eender welke bestemming. Wil je bijvoorbeeld naar de Apenheul in Apeldoorn? Onze chauffeurs weten exact de weg en brengen je er direct naartoe. Ook voor zakelijke afspraken of restaurantbezoek is Taxi Heerde de ideale partner in de regio. Boek online en geef jouw wensen door. Lokale chauffeurs staan voor je klaar.

Taxicentrale Heerde

Sneleentaxi voor jouw reserveringen

Het is bij Taxi Heerde mogelijk om een wagen te reserveren voor een later moment. Zoek je een taxibusje, bijvoorbeeld omdat je met een groep gaat stappen of voor een familie-uitje? Wij hebben speciale taxibusjes beschikbaar. Ook luxe en elektrisch vervoer is mogelijk. Zeven dagen in de week beschikbaar. Vriendelijke chauffeurs. Goede service. Taxi Heerde is er voor iedereen. We zien je graag terug in een van onze taxi's!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9