Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Lichtenvoorde taxi

Taxi Lichtenvoorde

Reis met onze Lichtenvoorde taxi naar je bestemming! Onze chauffeurs staan klaar om je van of naar Lichtenvoorde te vervoeren. In heel Nederland te boeken!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Lichtenvoorde

Taxi Lichtenvoorde - sneleentaxi.nl

Of je nu ’s morgens vroeg een afspraak met jouw specialist in het ziekenhuis hebt of ’s avonds laat vanaf station Lichtenvoorde-Groenlo naar huis wilt, Taxi Lichtenvoorde heeft altijd een taxi voor je beschikbaar, elk uur van de dag en zeven dagen per week. Heb je speciale wensen, laat het tijdens je boeking bij taxicentrale in Lichtenvoorde dan even weten, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Lage tarieven. Fijne chauffeurs. Boek nu online.

Lichtenvoorde taxi

Taxicentrale Lichtenvoorde naar een festival in de buurt

Lichtenvoorde is gelegen in de Achterhoek in Gelderland. Het was vroeger een zelfstandige gemeente, maar sinds 2006 vormt de plaats samen met Eefsele, Groenlo, Harreveld, Lievelde, Mariënvelde, Vragender, Zieuwent en Zwolle de gemeente Oost-Gelre. In Lichtenvoorde vindt jaarlijks in juli het driedaagse muziekfestival en motorcross evenement Zwarte Cross plaats. Je kan bij ons ruim van tevoren alvast een taxi reserveren, zodat je hier onbezorgd naar af kunt reizen. Verder vindt in september in Lichtenvoorde het bloemencorso plaats, waar je kan genieten van een lange stoet van praalwagens, prachtig versierd met dahlia’s. Na afloop kan je onder het genot van een hapje en een drankje napraten over wat je allemaal gezien hebt in een van de gezellige restaurantjes van Lichtenvoorde. Na afloop brengt onze taxiservice uit Lichtenvoorde je uiteraard weer veilig thuis.

Taxicentrale Lichtenvoorde

Sneleentaxi, ook voor bestemmingen verder weg

Ook als jouw bestemming verder weg ligt staat Taxi Lichtenvoorde voor je klaar. Onze vriendelijke chauffeurs zijn bekend in de regio en brengen je zonder problemen naar een verjaardagsfeest in Doetinchem of halen je op na een huwelijksfeest in Eibergen. Ook vervoer naar een treinstation of luchthaven is mogelijk. Je kan bij ons vooraf alvast een rit reserveren. Wij sturen op het gewenste moment een taxi jouw kant op. Lage tarieven. Lokale chauffeurs Bestel jouw taxi nu via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9