Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Lobith taxi

Taxi Lobith

Bestel je Lobith taxi bij dé online taxicentrale van Nederland. In heel Nederland boek je bij ons een taxi van en naar Lobith. Geen verrassingen achteraf!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Lobith

Taxi Lobith - sneleentaxi.nl

Taxi Lobith is dé optie om snel van de ene naar de andere plek te komen in Lobith en omgeving. De taxidienst in Lobith is snel, comfortabel en betrouwbaar. Op ieder moment van de dag staan de taxi's voor je klaar om je op het gewenste moment op te halen op jouw locatie. Start jouw eigen auto 's morgens opeens niet, wil je 's middags naar het treinstation of ga je 's avonds een drankje doen in de kroeg? Om deze en duizenden andere redenen komt Taxi Lobith je maar al te graag te hulp. Lage tarieven. Fijne chauffeurs.

Lobith taxi

Taxicentrale Lobith brengt je met plezier overal naartoe

Lobith is de hoofdplaats van de gemeente Rijnwaarden (provincie Gelderland) en heeft zo'n drieduizend inwoners. Het ligt vlakbij de Duitse grens en staat bekend als de plaats waar de rivier de Rijn Nederland binnenkomt. Wil je dit plekje eens bekijken? Taxi Lobith brengt je er graag naartoe. Uiteraard is de taxicentrale in Lobith ook bereikbaar voor langere ritten, bijvoorbeeld voor taxivervoer naar Arnhem, Doetinchem of Schiphol. Boek online en er komt op het gewenste moment een taxi naar je toe.

Taxicentrale Lobith

Sneleentaxi voor jouw reserveringen

Boek dus online bij Taxi Lobith om een taxi te bestellen. Je weet dan zeker dat er een taxi naar je toe komt met achter het stuur een ervaren chauffeur met kennis van de regio. Wil je liever voor een later moment een taxi bestellen? Geen enkel probleem, geef jouw wensen door tijdens de boeking en het wordt voor je in orde gemaakt. Taxi Lobith heeft ook een taxibusje tot zijn beschikking, voor als je in een keer met een grote groep ergens naar toe wilt. Kijk online naar de mogelijkheden. Hopelijk snel tot ziens!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9