Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Lunteren taxi

Taxi Lunteren

Op zoek naar een taxi naar Lunteren? Via onze website bestel je voordelig een taxi van en naar iedere locatie in Nederland. Regel direct een taxi van of naar Lunteren online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Lunteren

Taxi Lunteren - sneleentaxi.nl

Als je op zoek bent naar snel, betrouwbaar en comfortabel taxivervoer in en rond Lunteren, dan bent je hier aan het juiste adres. Taxi Lunteren is namelijk jouw ideale partner in de gemeente Ede en omgeving, en dus ook in Lunteren. Heb je overdag een afspraak in Ede, ga je 's avonds naar Arnhem of heb je 's nachts vervoer naar huis nodig na een avondje uit? Om deze en honderden andere redenen staan onze taxichauffeurs graag voor je klaar. Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online.

Lunteren taxi

Taxicentrale Lunteren kent de mooiste plekjes

Lunteren is een dorp in Gelderland en onderdeel van de gemeente Ede. Er wonen ruim twaalfduizend mensen in Lunteren, dat aan de rand van de Veluwe ligt. In Lunteren bevint zich de Lindeboomsberg, die bekendstaat als het geografische middelpunt van Nederland. De plek wordt gemarkeerd door drie grote zwerfkeien. Will je deze speciale plek bezoeken? De chauffeurs van Taxi Lunteren brengen je er graag naartoe en vertellen je met alle plezier enkele interessante feitjes. Uiteraard kan je bij onze taxidienst ook langere ritten boeken, bijvoorbeeld naar Nijmegen of naar Schiphol. Wij rijden altijd via de snelste routes en kennen perfect de weg. Dus taxi of taxibus Lunteren nodig? Boek nu online.

Taxicentrale Lunteren

Sneleentaxi voor jouw reserveringen

Je kunt bij ons langer van tevoren een taxi of taxibus reserveren. Dit geeft net dat beetje extra zekerheid waarnaar je misschien op zoek bent. Taxi Lunteren biedt je graag deze zekerheid. Boek nu bij onze centrale, geef jouw wensen door en jouw reservering wordt in het systeem gezet. Bij Taxi Lunteren is de klant koning. Daarom maken wij ook enkel gebruik van luxe taxi-wagens, bestuurd door vriendelijke chauffeurs met ruime ervaring in het taxivervoer. Benieuwd geraakt naar onze diensten? Bestel dan jouw taxi bij onze taxicentrale in Lunteren. Hopelijk snel tot ziens.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9