Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Malden taxi

Taxi Malden

Regel je taxi in Malden eenvoudig online! Wij vervoeren vanuit heel Nederland van en naar Malden. Bereken jouw ritprijs en boek je taxirit voordelig online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Malden

Taxi Malden – sneleentaxi.nl

Boek Taxi Malden voor comfortabel en betrouwbaar taxivervoer. Taxi Malden is aangesloten bij sneleentaxi.nl en is 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar voor al jouw vervoerswensen. Ophalen kan op elk adres in de regio Malden, ook in Groesbeek, Wijchen, Beuningen en Nijmegen. Onze goed opgeleide chauffeurs brengen je naar elk gewenst adres. Voor verdere bestemmingen zoals Schiphol of een feest in een andere plaats kan je uiteraard ook gebruik maken van de taxidienst in Malden. Het wagenpark van Taxi Malden bestaat uit luxe auto’s en comfortabele busjes voor groepsvervoer. Betrouwbare chauffeurs. Lage tarieven.

Malden taxi

Taxicentrale Malden rijdt overal in de regio

Malden vormt samen met de dorpen Overasselt, Heumen en Nederasselt de gemeente Heumen in Gelderland en telt ongeveer 11 duizend inwoners. Het is centraal gelegen, vlakbij het gezellige Nijmegen (waar wij ook actief zijn met onze Taxicentrale in Nijmegen). Malden is een aantrekkelijk dorp om te wonen, vanwege de ligging en het vele groen. Het nabijgelegen Nijmegen is een bruisende stad, er is altijd iets te beleven door de vele musea, bioscopen, winkels en natuurlijk de Nijmeegse Vierdaagse. Neem Taxi Malden voor een gezellig avondje uit naar Arthouse LUX, met theater, bioscoop, diverse events en een café-restaurant. Ontspannen genieten van een hapje en drankje, terwijl onze taxidienst in Malden ervoor zorgt dat je daarna snel en comfortabel weer wordt thuisgebracht. Wat wens je nog meer? Uiteraard is onze centrale ook bereikbaar voor ritjes binnen Heumen, of bijvoorbeeld naar Arnhem of Schiphol.

Taxicentrale Malden

Sneleentaxi biedt comfort en kwaliteit

Boek bij onze taxicentrale en ontdek alle mogelijkheden. Een rit aanvragen kan al een 6 uur van tevoren. Wil je zeker zijn van een rit met onze uitstekende taxidienst, reserveer dan tijdig bij Taxi Malden. Dit is bijvoorbeeld handig als je 's morgens vroeg naar Schiphol moet. Onze vriendelijke chauffeurs hebben jarenlange ervaring in het taxivervoer en kennen uitstekend de weg in Malden, Nijmegen en verder. Zij zijn erop getraind om je comfortabel te vervoeren. Taxi Malden brengt je altijd zonder onnodig omrijden naar de gewenste bestemming. Bestel online jouw taxi via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9