Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Nijkerk taxi

Taxi Nijkerk

Bestel een Nijkerk taxi en reis voordelig van en naar iedere locatie in Nederland. Bereken vooraf de ritprijs en reserveer je taxi voordelig online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Nijkerk

Taxi Nijkerk - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een taxi in de regio Nijkerk? Dan is Taxi Nijkerk er voor je. De taxiservice in Nijkerk staat dag en nacht voor je klaar om je te brengen naar de bestemming van jouw keuze. Problemen met de eigen auto, onverwachts ergens gestrand of een drankje te veel gedaan? Taxi Nijkerk is het antwoord. De chauffeurs van sneleentaxi.nl staan nu ook in Nijkerk voor je klaar. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online.

Nijkerk taxi

Taxicentrale Nijkerk rijdt overal naartoe

Nijkerk ligt in Gelderland tussen de Veluwe en Eemland. De gemeente omvat, behalve Nijkerk zelf, de kernen Nijkerkerveen en Hoevelaken en de buurtschappen Holkerveen, Driedorp en Appel. Nijkerk is een vrij rustige plaats met enkele mooie kerken. Ook heeft het een treinstation, dat al in 1865 werd gebouwd en veel historische details bezit. Met Taxi Nijkerk kan je overal in de omgeving worden opgehaald en ook weer worden weggebracht naar waar je maar wil. Bijvoorbeeld naar het NS-station, of naar de in de buurt liggende grote stad Amersfoort, waar wij overigens de service Taxi Amersfoort hebben.

Taxicentrale Nijkerk

Veilig de weg op met sneleentaxi

Bij Taxi Nijkerk ben je in veilige handen. Als je boekt zal je worden opgehaald door een ervaren chauffeur met goede rijstijl en kennis van de omgeving. Uiteraard is Taxi Nijkerk voor iedereen beschikbaar. En met hoeveel mensen je ook met de taxi wil, er valt altijd iets te regelen. Bijvoorbeeld dat er meerdere taxi's komen, of een taxibusje. Boek dus bij Taxi Nijkerk om een taxi te bestellen!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9