Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Putten taxi

Taxi Putten

Bestel je taxi bij dé taxivervoerder in Putten en omgeving. Regel direct je vervoer voor een scherp tarief online, in heel Nederland te boeken!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Putten

Taxi Putten - sneleentaxi.nl

Kom je morgenavond laat met jouw koffers aan op station Putten en zoek je een vervoerder die je snel naar huis kan brengen na een vermoeiende dag? Boek dan bij Taxi Putten en reserveer alvast een taxi, wij staan voor je klaar als je arriveert. Welk tijdstip van de dag je ons ook nodig hebt, wij hebben altijd een taxi voor je beschikbaar. Heb je nog bijzondere vervoerswensen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. De vriendelijke medewerkers van onze taxicentrale staan voor je klaar

Putten taxi

Taxicentrale Putten voor al jouw uitjes

De Gelderse gemeente Putten ligt deels op de Veluwe. Als je van wandelen, fietsen en rust houdt ben je hier op de juiste plek. Putten wordt namelijk omringd door heide, bossen, polders en het randmeer Nuldernauw. In de gemeente bevinden zich verschillende natuurgebieden, zoals Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland en het Puttersbos. Je kan in Putten ook een bezoek brengen aan Museumboerderij De Mariahoeve, een klein openluchtmuseum, of Historisch Museum “De Tien Malen”, waar je informatie krijgt over historisch Putten en het Puttense landschap. Ook een bezoek aan het Putter Stoomgemaal, dat sinds 2006 weer draaiend is, vormt een interessant uitje. De chauffeurs van Taxi Putten brengen je hier graag naartoe en geven je ook tips over andere interessante bezienswaardigheden die je nog kan bezichtigen in de gemeente Putten, zoals Bezoekerscentrum De Werkstee of Landgoed Schovenhorst.

Taxicentrale Putten

Sneleentaxi, ook voor langere ritten

Vanuit Putten kan je ook een bezoek brengen aan Nationaal Park De Hoge Veluwe, waar zich ook het bekende Kröller-Müller Museum bevindt, of aan Paleis Het Loo met zijn prachtige tuinen. Ook voor langere ritten kan je bij Taxi Putten boeken. Wil je bijvoorbeeld naar luchthaven Schiphol gebracht worden? Wij staan dag en nacht voor je klaar. De vriendelijke chauffeur helpt je uiteraard met jouw bagage. Bij de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Putten is de klant koning. Betrouwbare chauffeurs. Lage tarieven. 24/7 beschikbaar. Boek nu via sneleentaxi.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9