Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Renkum taxi

Taxi Renkum

Renkum taxi nodig? Bestel je taxi online en wij regelen je vervoer van of naar Renkum. Overal in Nederland te boeken!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Renkum

Taxi Renkum - sneleentaxi.nl

Zoek je een taxi in de gemeente Renkum? Sneleentaxi.nl is nu ook actief in Gelderland, en onze regionale centrale en Renkum staat graag voor je klaar om te voorzien in al jouw vervoerswensen. Wil je bijvoorbeeld naar Arnhem of Nijmegen? Boek nu online. Lokale chauffeur komt op het gewenste moment. Je kan bij ons ook taxiritten naar Schiphol of Eindhoven Airport reserveren. Verder hebben wij busjes beschikbaar voor grotere groepen. Taxi Renkum is 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar. Fijne chauffeurs. Lage tarieven.

Renkum taxi

Taxicentrale Renkum brengt je overal naartoe

Renkum is de naamgever van de gemeente, maar is niet de hoofdplaats. Dat is, met zo'n 11 duizend inwoners, Oosterbeek. Het dorp Renkum mag met zijn negenduizend inwoners echter zeker niet onderschat worden. Het kent een rijke historie en bestaat al langer dan duizend jaar. Behalve Oosterbeek en Renkum, liggen ook de kernen Doorwerth, Heelsum, Heveadorp en Wolfheze in de gemeente. Uiteraard rijden onze taxi's in al deze dorpen. Taxi Doorwerth, Taxi Heelsum of Taxi Wolfheze nodig? Boek bij onze centrale en er wordt op het gewenste moment een taxi naar je toe gestuurd. Wil je bijvoorbeeld naar Kasteel Doorwerth? Vertel het onze chauffeur en hij brengt je er zonder omwegen naartoe. Je hoeft je vervolgens niet druk te maken over parkeren of het doen van een gezellig drankje. Na afloop van jouw bezoek wordt je uiteraard ook weer opgehaald.

Taxicentrale Renkum

Sneleentaxi, betrouwbare taxidienst

Ga dus naar de website van Taxi Renkum om een taxi te bestellen. Deze kan op een ander, afgesproken tijdstip komen. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen als je 's nachts uit wilt gaan en zich alvast wilt verzekeren van een ritje terug. Taxi Renkum denkt hierin graag met je mee en zet jouw aanvraag in het reserveringssysteem. Waar en wanneer je ook vervoer nodig hebt: onze taxicentrale in Renkum staat voor je klaar. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9