Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je s-Heerenberg taxi

Taxi s-Heerenberg

Regel je s-Heerenberg taxi online! Boek vooraf je taxi van of naar s-Heerenberg en profiteer van onze scherpe online tarieven!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi s-Heerenberg

Taxi 's-Heerenberg - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een taxi in 's-Heerenberg of een andere plaats in de gemeente Montferland? Zoek dan niet verder! De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in 's-Heerenberg komt je maar al te graag halen op jouw locatie om je vervolgens zo snel mogelijk naar jouw bestemming te brengen. Fijne chauffeurs. Lage tarieven. Zeven dagen per week beschikbaar. Taxi 's-Heerenberg heeft ook een taxibusje voor het vervoeren van grotere groepen. Geef tijdens de boeking jouw wensen door.

s-Heerenberg taxi

Met Taxicentrale 's-Heerenberg naar kasteel Huis Bergh

's-Heerenberg is na Didam de grootste plaats van de gemeente Montferland en kent zo'n achtduizend inwoners. s-Heerenberg kent een rijke historie en verkreeg in 1379 stadsrechten. De voornaamste bezienswaardigheid in de stad is kasteel Huis Bergh, een van de grootste kastelen van Nederland. In het kasteel, waarvan de bouwgeschiedenis terug gaat tot het jaar 1250, is veel oude Italiaanse kunst te zien. Wil je een keer een kijkje nemen in Huis Bergh? Taxi 's-Heerenberg breng je er graag naartoe. Geef simpelweg jouw locatie door en er komt een taxi naar u toe op het gewenste moment. Wil je na jouw kasteelbezoek een drankje doen in de stad of bijvoorbeeld naar het treinstation in Didam? De vriendelijke chauffeur van de taxidienst in 's-Heerenberg staat tot jouw beschikking.

Taxicentrale s-Heerenberg

Sneleentaxi, voor elk moment van de dag

Boek dus bij Taxi 's-Heerenberg als je een taxi nodig hebt. Het is mogelijk om voor een later tijdstip een taxi te reserveren. Geef het door tijdens je boeking en het wordt voor je geregeld. Bij Taxi 's-Heerenberg is de klant koning. Boek nu online via sneleentaxi.nl. Hopelijk snel tot ziens!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9