Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Steenderen taxi

Taxi Steenderen

Steenderen taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Steenderen en omgeving. Bestel je taxi van en naar Steenderen online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Steenderen

Taxi Steenderen - sneleentaxi.nl

Bent u op zoek naar een taxi in Steenderen of omgeving? Wij staan graag voor u klaar. Taxi Steendereis nu te bestellen op sneleentaxi.nl. Bel naar onze lokale centrale, geef uw ophaallocatie door en wij sturen direct een taxi. Liever een taxi voor een later moment reserveren? Ook dit is mogelijk. Bel ons nu en wij zetten uw reservering in ons systeem.

Steenderen taxi

Met Taxi Steenderen naar Zutphen of Arnhem

Het rustieke Gelderse dorp Steenderen ligt tussen Zutphen en Arnhem in en is onderdeel van de gemeente Bronckhorst. Onze betrouwbare chauffeurs kunnen u overal in Steenderen of omgeving komen ophalen, dus ook in Hummelo, Rha of Olburgen. Vervolgens kunt u naar welke bestemming u ook wenst gebracht worden. Wilt u naar Arnhem, Zutphen of naar Schiphol? Geef het door aan de chauffeur en hij brengt u direct en zonder omwegen naar uw bestemming. Geen zorgen over hoe te rijden of waar te parkeren, maar onbezorgd op pad! Taxi Steenderen verzorgt graag uw vervoer.

Taxicentrale Steenderen

Taxibusjes bij Taxi Steenderen

Bel ons dus nu voor Taxi Steenderen. Een ervaren chauffeur zal direct naar u toekomen. Ontdek de mogelijkheden van ons taxibedrijf in Steenderen. Wilt u bijvoorbeeld een taxibus reserveren? Wij zijn gespecialiseerd in groepsvervoer en kunnen u en uw gezelschap gezellig in één keer vervoeren. U kunt bij ons in de taxi met uw pinpas betalen. Geen gedoe met kleingeld meer! Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9