Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Stroe taxi

Taxi Stroe

Stroe taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Stroe en omgeving. Bestel je taxi van en naar Stroe online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Stroe

Taxi Stroe - sneleentaxi.nl

Zoekt u een taxi in het Gelderse dorp Stroe? Zoek dan niet verder! De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in deze regio, Taxi Centrale Zevenbergen genaamd, staat graag voor u klaar. 24 uur per dag is deze centrale bereikbaar om u van dienst te zijn. Heeft uw eigen auto een lekke band, rijdt er geen openbaar vervoer meer of wilt u gewoon een dagje onbezorgd op pad? Bel nu en er wordt zo snel als mogelijk een taxi uw kant op gestuurd. Taxi Stroe nodig? De vriendelijke chauffeurs van onze lokale centrale staan graag voor u klaar.

Stroe taxi

Waar wilt u naartoe met Taxi Stroe?

Stroe ligt in de provincie Gelderland en is onderdeel van de gemeente Barneveld. Het dorp heeft zo'n vijftienhonderd inwoners en is gelegen nabij de snelweg A1. Grote plaatsen in de buurt van Stroe zijn onder meer Amersfoort en Apeldoorn. Zoekt u vervoer  naar een van deze steden? Taxicentrale Stroe staat graag voor u klaar. Ook voor ritjes binnen Barneveld of juist langere ritten naar bijvoorbeeld Schiphol of Utrecht kunt u altijd bellen. Taxi Centrale Zevenbergen staat graag tot uw dienst.

Taxicentrale Stroe

Taxi Stroe, ook voor taxibusjes

Bel dus nu naar de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Stroe en geef uw wensen door. Zoekt u een taxibusje, bijvoorbeeld omdat u met een groep vrienden gaat stappen in Amersfoort? Geef het door en er wordt een busje uw kant op gestuurd. U kunt in de taxi met uw pinpas betalen, dus gerommel met contant geld is niet nodig. Taxi Stroe nodig? Bel nu. Ook reserveringen voor een later moment zijn mogelijk. Hopelijk snel tot ziens!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9