Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Terborg taxi

Taxi Terborg

Terborg taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Terborg en omgeving. Bestel je taxi van en naar Terborg online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Terborg

Taxi Terborg - sneleentaxi.nl

Zoekt u een taxi in Terborg of de omgeving van Terborg? Wij staan overal in de gemeente Oude IJsselstreek voor u klaar. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in deze regio beantwoordt met alle plezier al uw vervoersvragen. U kunt overal in de regio Terborg worden opgehaald en vervolgens waar dan ook naartoe worden gebracht. Is uw eigen auto niet beschikbaar, wilt u naar een luchthaven gebracht worden of gaat u met een groep stappen in Doetinchem? Bel Taxi Terborg en wij sturen direct een chauffeur.

Terborg taxi

Waar wilt u naartoe met Taxi Terborg ?

Terborg heeft zo'n vijfduizend inwoners en ligt in de Achterhoek, vlakbij de Duitse grens. Het heeft een rijke geschiedenis en kreeg in 1419 stadsrechten. Tegenwoordig maakt Terborg deel uit van de gemeente Oude IJsselstreek, tezamen met Varsseveld, Gendringen en nog een groot aantal andere dorpen. Taxi Terborg kan u in al deze plaatsen van dienst zijn. Bel naar onze lokale nummer en wij sturen een taxi naar u toe, waar u ook bent. Vervolgens kunt u naar eender welke bestemming gebracht worden. Wilt u naar Doetinchem, Arnhem of Eindhoven? Geef het door en onze chauffeur rijdt er via de snelste route naartoe. Als u het liever dichter bij huis zoekt, is Kasteel Wisch wellicht een mooie bestemming voor u.

Taxicentrale Terborg

Taxi Terborg, ook voor reserveringen

Bel dus nu naar taxicentrale Terborg en wij sturen zo snel als mogelijk een taxi. U kunt tevens een rit reserveren op een later moment. Dit is bijvoorbeeld handig als u 's morgens vroeg naar een luchthaven of treinstation gebracht wilt worden. Onze centrale denkt graag met u mee wat het handigste ophaaltijdstip is. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Fijne chauffeurs. Snel ter plaatse. Lage tarieven. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9