Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Uddel taxi

Taxi Uddel

Uddel taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Uddel en omgeving. Reserveer direct je taxi van of naar Uddel of bel 06-11844844!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Uddel

Taxi Uddel - sneleentaxi.nl

Zoekt u een taxi in Uddel? Onze vriendelijke chauffeurs staan graag voor u klaar. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale - Taxi Centrale Zevenbergen genaamd - in deze regio levert comfortabel en betrouwbaar taxivervoer voor lage tarieven. Wilt u naar het centrum van Apeldoorn, de sportclub of een zakelijke afspraak in Amersfoort? Bel nu naar onze centrale en er wordt direct een taxi gestuurd. Pinbetaling mogelijk. Ideaal voor al uw Taxi Uddel bestellingen.

Uddel taxi

Zoekt u Taxi Uddel? Wij zijn er voor u

Uddel is een dorp in de gemeente Apeldoorn met zo'n vierduizend inwoners en is onderdeel van de zogenoemde Bible Belt. Uddel is overwegend gereformeerd. Wilt u met de taxi naar de kerk gebracht worden, voor een dienst of om deze te bezichtigen? Taxi Uddel is het perfecte vervoermiddel. U kunt overal in Uddel worden opgehaald. Ook andere bestemmingen zoals een attractiepark, restaurant of treinstation behoren natuurlijk tot de mogelijkheden. Wilt u naar Schiphol? Laat het ons tijdig weten en wij sturen passend vervoer op het moment dat u dat wilt.

Taxicentrale Uddel

Taxi Uddel heeft ook taxibusjes

Onze taxicentrale in de regio Uddel is 24 uur per dag bereikbaar voor al uw vervoerswensen. Zoekt u een taxibusje, bijvoorbeeld om met een grote groep of veel bagage op stap te gaan? Laat het de centralist weten en er wordt een busje voor u gereserveerd. Taxi Centrale Zevenbergen denkt graag met u mee. Bel daarom nu naar onze centrale voor Taxi Uddel.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9