Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Vaassen taxi

Taxi Vaassen

Vaassen taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Vaassen en omgeving. Bestel je taxi van en naar Vaassen online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Vaassen

Taxi Vaassen - sneleentaxi.nl

De taxi is de perfecte manier om in of rond Vaassen snel van A naar B te geraken. En wie kunt u dan beter bellen dan de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in de regio! Taxi Vaassen staat dag en nacht voor u klaar om u overal naartoe te brengen. Wilt u naar het centrum van Epe, naar Apeldoorn of met de taxi naar Schiphol Airport? Bel naar onze centrale en wij sturen direct een lokale chauffeur. U kunt bij ons in de taxi met uw pinpas betalen. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Vaassen taxi

Taxi Vaassen kent de mooiste plekjes

De Gelderse plaats Vaassen is onderdeel van de gemeente Epe en kent ruim twaalfduizend inwoners. Er staan een hoop kerken in Vaassen, die zeker een bezoekje waard zijn. Laat u door Taxi Vaassen naar de Rooms-Katholieke kerk of de Gereformeerde kerk brengen en bezoek eens een kerkdienst. Na afloop halen wij u uiteraard ook weer op. Ook het middeleeuwse kasteel Cannenburgh is een toeristische trekpleister in Vaassen. Naast een bezoek aan dit kasteel kunt u in dit gebied ook heerlijk wandelen en fietsen. Onze chauffeurs kennen perfect de weg in Vaassen en naar de verschillende mooie plekjes in de regio en staan graag voor u klaar. U kunt 24 uur per dag vertrouwen op onze uitmuntende service.

Taxicentrale Vaassen

Ontdek de mogelijkheden van Taxi Vaassen

Bel dus nu naar onze taxicentrale in de regio Vaassen en bestel een taxi. Het is mogelijk om direct een taxirit aan te vragen, maar u kunt ook een taxi-wagen reserveren voor een later moment. Dit biedt u net dat beetje extra zekerheid, die van pas kan komen bij bijvoorbeeld een rit naar een luchthaven. Ook groepsvervoer is mogelijk bij Taxi Vaassen, hiervoor hebben wij speciale taxibusjes beschikbaar. Onze chauffeurs hebben allemaal jarenlange ervaring in het taxivervoer en zullen u altijd correct, veilig en direct vervoeren. Dus heeft u een taxi of taxibus Vaassen nodig? Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9