Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Velp taxi

Taxi Velp

Velp taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Velp en omgeving. Bestel je taxi van en naar Velp online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Velp

Taxi Velp - sneleentaxi.nl

Bent u op zoek naar snel, comfortabel en betrouwbaar taxivervoer in Velp (gemeente Rheden)? Zoek dan niet verder! Op sneleentaxi.nl kunt u nu heel eenvoudig een taxi bestellen in Velp. Bel naar 026 2030590, geef uw locatie door aan de telefoon en er komt direct een taxi naar u toe. Wil 's ochtends de auto niet starten, wilt u 's middags naar de sportclub of heeft u het 's avonds iets te gezellig gehad in de kroeg? Bel Taxi Velp. Lokale chauffeur komt direct. Zeven dagen per week bereikbaar.

Velp taxi

Waar wilt u naartoe met Taxi Velp?

Velp is een plaats in Gelderland en ligt in de gemeente Rheden. Er wonen zo'n 18 duizend mensen in Velp. Heeft u vervoer nodig in de regio? Bel Taxi Velp! Wij kunnen u overal in Velp en omgeving komen ophalen, dus ook in Rozendaal of Arnhem. U zal vervolgens zo snel mogelijk naar uw bestemming gebracht worden. Wilt u naar een spannende bezienswaardigheid in Velp, bijvoorbeeld naar het Gelders Geologisch Museum of naar Kasteel Biljoen? Neem contact op met onze taxicentrale en er komt direct een taxi naar u toe. Uiteraard is Taxi Velp ook bereikbaar voor langere ritten, naar bijvoorbeeld Arnhem of Schiphol.

Taxicentrale Velp

Bel Taxi Velp, lokale chauffeur komt direct

Bel dus nu naar 026 2030590 om een taxi te bestellen in Velp. U weet dan zeker dat er direct een taxi naar u toe komt, met achter het stuur een ervaren chauffeur met kennis van de regio. En misschien heeft u wel speciale wensen. Heeft u bijvoorbeeld taxibus Velp nodig? Geef het door aan de telefoon en het wordt voor u in orde gemaakt. Een taxi voor een later moment reserveren? Geen probleem! Taxi Velp helpt u graag met al uw vervoerswensen. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Betrouwbare chauffeurs. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9