Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Vorden taxi

Taxi Vorden

Vorden taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Vorden en omgeving. Bestel je taxi van en naar Vorden online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Vorden

Taxi Vorden - sneleentaxi.nl

Bent u op zoek naar comfortabel, betrouwbaar en snel vervoer in Vorden of omgeving? De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale helpt u graag. Onze chauffeurs zijn ervaren, vriendelijk en rijden altijd via de snelste routes. Bel nu naar Taxi Vorden en geef uw wensen door. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Heeft uw eigen auto een lekke band, rijden de bussen niet of wilt u gewoon een dagje onbezorgd op pad? Taxi Vorden is de juiste keuze. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Bel ons nu.

Vorden taxi

Taxi Vorden naar een van de acht kastelen

Vorden is een dorp in Gelderland ten zuidoosten van Zutphen. Het geniet nationale bekendheid omdat er maar liefst acht kastelen te bezichtigen zijn in het dorp. Wilt u een van deze kastelen bezoeken, of misschien wel allemaal? Taxi Vorden brengt u er graag naartoe. Onze chauffeurs kunnen u overal in Vorden komen ophalen en weten perfect de weg naar alle kastelen. Ook als u na afloop van uw kasteelbezoek naar een café of restaurant in Vorden of Zutphen gebracht wilt worden, staan wij graag voor u klaar. Uiteraard kan onze taxiservice u ook van dienst zijn als u verder weg wilt, bijvoorbeeld naar Apeldoorn of Deventer. Ook voor ritten naar Schiphol kunt u ons uiteraard bellen.

Taxicentrale Vorden

Taxibusjes bij Taxi Vorden

Taxi Vorden denkt graag met u mee. U kunt bij ons direct een rit aanvragen, maar ook een taxi reserveren voor een later moment behoort tot de mogelijkheden. Reist u met een groep van meer dan vier personen, dan hebben wij speciale taxibusjes beschikbaar. U kunt bij ons in de taxi met uw pinpas betalen. Geen gedoe met kleingeld meer! Bel nu naar 0575 728080 en boek uw vervoer bij Taxi Vorden. Fijne chauffeurs. Snel ter plaatse.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9