Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Vuren taxi

Taxi Vuren

Vuren taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Vuren en omgeving. Bestel je taxi van en naar Vuren online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Vuren

Taxi Vuren - sneleentaxi.nl

Bent u op zoek naar een taxi in of rond Vuren? Dan zit u goed op sneleentaxi.nl. Onze taxicentrale in de regio Vuren levert betrouwbaar taxivervoer voor een gunstige prijs. Heeft u de trein gemist, wilt u naar een zakelijke afspraak in Rotterdam of moet u met koffers en al naar Schiphol gebracht worden? Bel nu naar Taxi Vuren, geef uw locatie door en wij sturen zo snel als mogelijk een taxi. Wij kunnen u ook in Spijk, Herwijnen of Gorinchem komen ophalen. U kunt bij ons in de taxi met uw pinpas betalen. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Vuren taxi

Waar wilt u naartoe met Taxi Vuren?

Het Geldse dorp Vuren is onderdeel van de gemeente Lingewaal en heeft zo'n tweeduizend inwoners. Het dorp heeft een meer dan duizend jaar oude historie. Wilt u de historie van Vuren en de regio ontdekken? Bel dan naar Taxi Vuren en laat u rondleiden door de omgeving. Uiteraard kunt u ook naar bijvoorbeeld een restaurant, café of andere uitgaansgelegenheid in de buurt gebracht worden. Zoekt u het liever verder van huis en wilt u bijvoorbeeld naar Nijmegen of naar een luchthaven? Wij zijn zeven dagen per week beschikbaar voor al uw vervoersvragen.

Taxicentrale Vuren

Taxi Vuren heeft ook taxibusjes

Bel dus nu naar taxicentrale Vuren, geef uw wensen door en wij sturen direct een taxi, met achter het stuur een ervaren chauffeur met kennis van de regio. U kunt ons ook bellen voor reserveringen voor een later moment. Dit laatste komt vooral van pas bij bijvoorbeeld ritten 's morgens vroeg naar een treinstation of luchthaven. Bent u op zoek naar een taxibusje? Taxi Vuren is gespecialiseerd in groepsvervoer en brengt u en uw gezelschap graag naar de juiste bestemming. Fijne chauffeurs. Betrouwbaar. Bel nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9