Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Wezep taxi

Taxi Wezep

Wezep taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Wezep en omgeving. Bestel je taxi van en naar Wezep online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Wezep

Taxi Wezep - sneleentaxi.nl

Heeft u dringend vervoer nodig in Wezep of heeft u gewoon zin om een avondje uit te gaan, bijvoorbeeld naar Dorpshuis Wezep? Dan kiest u natuurlijk voor het taxivervoer van Taxi Wezep. Wij bieden kwalitatief vervoer van A naar B tegen een scherpe prijs. Maar ook voor vervoer naar een bestemming buiten Wezep, bent u bij ons aan het goede adres. Wij halen u op in Wezep en brengen u naar elke plek die u wenst. Betrouwbare chauffeurs. Lage tarieven. Snel ter plaatse. 24 uur per dag bereikbaar.

Wezep taxi

Kies Taxi Wezep voor al uw taxiritten

Wezep is een dorp, gelegen aan de rand van de Veluwe en heeft ruim 13 duizend inwoners. Wezep maakt onderdeel uit van de gemeente Oldebroek. In de omgeving van Wezep kunt u uitstekend wandelen of fietsen. Een hapje eten in een luxe restaurant behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Welke bestemming u ook kiest, Taxi Wezep weet als geen ander het vervoer te regelen in Wezep en omgeving. Wij beschikken over een eigen luxe wagenpark. Om het u gemakkelijk te maken, kunt u bij ons in de taxi met uw pinpas betalen. Ook hebben wij taxibusjes beschikbaar, voor als u met een grotere groep wilt reizen.

Taxicentrale Wezep

Taxi Wezep, ook voor reserveringen

Taxi Wezep biedt te allen tijde veilig vervoer vanaf uw ophaallocatie naar uw bestemming. Onze taxicentrale garandeert uw veiligheid tijdens de rit. Zowel voor een directe taxirit als taxivervoer op een later tijdstip, kunt u Taxi Wezep inschakelen. Wij brengen u 7 dagen per week en 24 uur per dag naar de plaats van uw bestemming. Schroom daarom niet om een beroep op ons te doen. Bel nu naar 038 2020910. Lokale chauffeur komt direct.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9