Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Winterswijk taxi

Taxi Winterswijk

Winterswijk taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Winterswijk en omgeving. Bestel je taxi van en naar Winterswijk online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Winterswijk

Taxi Winterswijk - sneleentaxi.nl

Zoekt u een taxi in Winterswijk? Wij staan graag voor u klaar. De bij sneleentaxi.nl aangesloten dienst Taxi Winterswijk levert taxivervoer van hoge kwaliteit in de Achterhoek. Wilt u naar een attractiepark, luchthaven of treinstation gebracht worden? Bel naar onze centrale en wij sturen zo snel als mogelijk een taxi. U kunt ons 24 uur per dag bereiken. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Bel ons nu.

Winterswijk taxi

Taxi Winterswijk rijdt u overal naartoe

Winterswijk is een gemeente in de Achterhoek met bijna dertigduizend inwoners. Behalve naamgever en hoofdplaats Winterswijk, herbergt de gemeente ook nog het dorp Meddo en enkele buurtschappen. Wij kunnen u overal in de gemeente op komen halen en brengen u vervolgens naar de bestemming die u wenst. Heeft u vervoer nodig naar Doetinchem, Arnhem of Duitsland? Bel ons nu en wij sturen een taxi uw kant op.

Taxicentrale Winterswijk

Reserveer uw taxi bij Taxi Winterswijk

U kunt bij ons direct een taxi reserveren, alsmede een rit aanvragen voor een later moment. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen als u 's morgens vroeg naar een luchthaven gebracht wilt worden, of als u een andere belangrijke afspraak heeft. Wees u verzekerd van de uitstekende diensten van Taxi Winterswijk en boek tijdig uw taxi!  Geef uw wensen door aan de telefoon en wij boeken uw reservering in in ons systeem. Bel nu naar ons lokale nummer. We zien u graag terug in een van onze taxi's.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9