Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Zevenaar taxi

Taxi Zevenaar

Zevenaar taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Zevenaar en omgeving. Bestel je taxi van en naar Zevenaar online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Zevenaar

Taxi Zevenaar - sneleentaxi.nl

Op sneleentaxi.nl is nu ook Taxi Zevenaar te bestellen. U kunt bij deze taxicentrale terecht voor al uw taxiritten in en rond Zevenaar. Wilt u bijvoorbeeld een taxi van Zevenaar naar Doetinchem of Didam, of wilt u een taxi voor een later moment reserveren omdat u naar het vliegveld moet? Bel Taxi Zevenaar en het wordt voor u in orde gemaakt. U hoeft zich vervolgens geen zorgen meer te maken: er komt zo snel mogelijk een taxi naar u toe en u zal direct naar uw bestemming gebracht worden. Zeven dagen per week beschikbaar.

Zevenaar taxi

Taxi Zevenaar, voor al uw ritten in en rond Zevenaar

Zevenaar is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente en ligt in de provincie Gelderland. De gemeente heeft 32 duizend inwoners. Behalve de hoofdplaats bevinden zich nog veel meer woonkernen in de Zevenaar, waarvan Angerlo en Babberich de grootsten zijn. Uiteraard komt Taxi Zevenaar u in al deze kernen graag halen. Bel simpelweg naar de centrale op 0316 729180 en er komt zo snel mogelijk een taxi met achter het stuur een betrouwbare chauffeur met kennis van de omgeving.

Taxicentrale Zevenaar

Taxi Zevenaar, betrouwbare taxicentrale in Zevenaar

Bel dus nu naar Taxi Zevenaar om een taxi te bestellen. U weet dan zeker dat er direct een taxi naar u toe komt. Taxi Zevenaar heeft ook een taxibusje beschikbaar, dus als u een grotere groep personen in een keer wilt vervoeren, is dat ook mogelijk. Geef uw wensen door aan de telefoon en het wordt voor u in orde gemaakt. Lage Tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9