Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Zutphen taxi

Taxi Zutphen

Zutphen taxi nodig? Bestel eenvoudig een taxi van of naar Zutphen (en omstreken) online! Bereken onze voordelige ritprijs en reserveer direct je taxi!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Zutphen

Taxi Zutphen - sneleentaxi.nl

Woon of verblijft je in Zutphen en heb je vervoer nodig? Taxi Zutphen biedt uitkomst! De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in de gemeente Zutphen levert snel, comfortabel en betrouwbaar taxivervoer tegen een gunstig tarief. Wij zijn bereikbaar voor al je vervoerswensen. Je kunt bij ons de taxi online in je vertrouwde bankomgeving betalen. Taxi Zutphen is de ideale taxi-partner in Zutphen en omgeving. Betrouwbare chauffeurs. Snel ter plaatse. Bestel nu en we komen je op het gewenste moment halen.

Zutphen taxi

Waar wil je naartoe met sneleentaxi?

Zutphen is een gemeente in Gelderland met bijna vijftigduizend inwoners. Behalve hoofdplaats en naamgever Zutphen, herbergt de gemeente ook nog het dorp Warnsveld en de buurtschappen Hoven en Warken. Onze taxichauffeurs kunnen je overal in de gemeente komen ophalen en brengen je vervolgens naar welke bestemming je ook wenst. Zo kent Zutphen elk jaar verschillende gezellige evenementen, waarbij het soms zeer handig kan zijn om daar met de taxi naartoe gebracht of vandaan gehaald te worden. Ga je bijvoorbeeld naar het Chocoladefestival in de binnenstad? Laat een van onze comfortabele taxi's je brengen. In de binnenstad kun je het hele jaar door ook gezellig winkelen. Na afloop geen zin om je tassen te dragen? Reserveer een taxi en wij komen naar je toe. Uiteraard kun je bij ons ook boeken voor langere ritten, naar bijvoorbeeld Deventer of Apeldoorn.

Taxicentrale Zutphen

Ontdek de opties van Taxicentrale Zutphen

Bestel dus nu bij Taxi Zutphen en geef je wensen door. Wij denken graag met je mee. Reis je met een grotere groep, vraag dan naar een van onze taxibusjes. Wilt u zakelijk vervoerd worden? Wij doen ook aan luxe-vervoer en helpen u graag. Bij Taxi Zutphen werken wij uitsluitend met gecertificeerde chauffeurs met jarenlange ervaring in de regio. Wij komen je halen op het door jou gewenste tijdstip en rijden vervolgens zonder omwegen naar je bestemming. Wij zijn tevens gespecialiseerd in luchthaven taxivervoer. Wil je met bagage en al naar Schiphol gebracht worden? Bestel bij onze centrale en reserveer je rit. Wij hanteren lage tarieven en je kunt bij ons vooraf online betalen. Je hoeft dus niks meer in de taxi af te rekenen. Het is allemaal mogelijk bij Taxi Zutphen. Reserveer direct je taxirit. Lokale chauffeur komt wanneer jij het wenst.

Informatie over Zutphen


Inwoners: 47.609
Gemeente: Zutphen
Provincie: Gelderland
Station(s) van Zutphen: Station Zutphen
Bekende wijken: Noordveen, De Hoven, Waterkwartier, Zuidwijken, Leesten
Evenementen: Biergartenfest, Maja Concert
Populaire bezienswaardigheden:
• De Stadhuis
• De Museum van Zutphen
• De Sint Walburgiskerk
• De Leestensche Broekpad
• De Berkelpoort
• Het Museum Henriette Polak
• De Drogenapstoren

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9