Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Achterveld taxi

Taxi Achterveld

Met onze Achterveld taxi reis je onbezorgd van of naar je bestemming. Boek vooraf je taxi van of naar Achterveld en profiteer van onze scherpe online tarieven!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Achterveld

Taxi Achterveld - sneleentaxi.nl

Taxi Achterveld is jouw ideale partner als je in de regio Achterveld (gemeente Leusden en Barneveld) een taxi nodig heeft. De taxicentrale in Achterveld is namelijk snel, betrouwbaar en 24 uur per dag beschikbaar. Of je nou 's nachts een Schiphol taxi wilt, 's middags naar de sportclub of 's avonds naar de stad: Taxi Achterveld staat voor je klaar. Boek online en wij sturen een chauffeur op een moment dat jou uitkomt. Fijne chauffeurs. Lage tarieven. Boek nu online.

Achterveld taxi

Met Taxicentrale Achterveld naar Amersfoort of Utrecht?

Achterveld ligt in de gemeente Leusden in de provincie Utrecht. Er wonen zo'n 2500 mensen. Het oostelijke gedeelte van Achterveld, waar zo'n 125 mensen wonen, hoort bij de gemeente Barneveld. Achterveld ligt in de Gelderse Vallei en tegen de provincie Gelderland aan. Tot 1969 was het een zelfstandige gemeente. De taxi is uitermate geschikt om Achterveld en zijn omgeving te ontdekken. Zo kan je met Taxi Achterveld bijvoorbeeld eenvoudig naar nabij gelegen steden als Utrecht, Amersfoort of Leusden. Uiteraard zijn ook lange ritten naar Luchthaven Schiphol of een optreden in Ahoy Rotterdam geen enkel probleem.

Taxicentrale Achterveld

Sneleentaxi voor al jouw taxiritten

Boek online bij Taxi Achterveld om een taxi te bestellen. Je weet dan zeker dat er een taxi naar je toe komt, met achter het stuur een betrouwbare chauffeur met kennis van de regio. Ook als je speciale wensen hebt, is dat geen enkel probleem. Wil je bijvoorbeeld een taxibusje of meerdere taxi's in een keer bestellen? Geef het door tijdens de boeking en het wordt voor je in orde gemaakt. Bij sneleentaxi reserveer je jouw taxi voor een later moment. Zo ben je zeker van je zaak en hoef jij je nergens meer zorgen om te maken. Bij Taxi Achterveld staat de klant voorop. Hopelijk snel tot ziens!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9