Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Almelo taxi

Taxi Almelo

Reis met onze Almelo taxi naar je bestemming. Onze vervoerders staan klaar om je op ieder moment naar de gewenste locatie te vervoeren. Geen verrassingen achteraf!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Almelo

Taxi Almelo - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar vervoer in de regio Almelo? Dan is Taxi Almelo jouw beste optie, we helpen je graag! Een taxi is een uiterst comfortabel vervoersmiddel; door alleen maar in- en uit te stappen ga je snel en met gemak van de ene naar de andere locatie en hoef je zelf niet op zoek naar een parkeerplek. Waar en wanneer je ook een taxi nodig hebt, onze vervoerders staan 24/7 voor je klaar om je naar je bestemming te brengen. Dus ook midden in de nacht en in het weekend. Wil je 's morgens naar jouw werk, 's middags naar de sportclub of 's avonds naar de stad en daarna weer veilig naar huis? De taxicentrale in Almelo staat voor je gereed. Betrouwbare chauffeurs komen je met alle plezier halen waar je wilt en brengen je vervolgens zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming, zonder omwegen. Ook als je op een later moment een taxi nodig hebt, bijvoorbeeld voor over drie weken, zit je goed bij sneleentaxi. Dankzij slimme technologie kunnen onze vervoerders ritten combineren, waardoor we jou een goedkope taxi in Almelo kunnen aanbieden. Bijkomend voordeel is dat we hiermee ook vele loze kilometers en CO2-uitstoot besparen. Een win-win situatie dus!

Bestel je via onze website een taxi in Almelo dan heb je de keuze uit standaard, elektrisch of luxe vervoer. Ga bijvoorbeeld voor een elektrische taxi en verplaats je op een milieubewuste manier door Almelo. Wil je door een chauffeur in pak opgehaald worden in een luxewagen, met extra service en comfort? Dan is een luxe taxi de beste keuze voor jou. Voor 4 of meer personen hebben we verschillende taxibusjes beschikbaar, inclusief voldoende bagageruimte. Zo kan je met een groep vrienden in één busje naar je bestemming. Bij sneleentaxi krijg je altijd van tevoren het rittarief te zien. Het tarief verschijnt na het invullen van de adressen, het aantal passagiers en de datum. Boek je taxi online bij Taxi Almelo!

Almelo taxi

Naar museum, theater of voetbalstadion met Taxicentrale Almelo

Almelo ligt in de provincie Overijssel. Behalve de hoofdstad Almelo liggen de kernen Aadorp, Bornerbroek en Mariaparochie in de gemeente. In Almelo wonen ruim 72 duizend mensen, hiermee is het een van de grootste gemeenten van de Regio Twente. Er is een grote culturele gemeenschap in Almelo, met meerdere theaters, musea en allerlei evenementen. Tevens is het de thuisbasis van voetbalclub Heracles Almelo, momenteel uitkomend in de Eredivisie. Taxi Almelo brengt je met alle plezier naar het stadion van Heracles, maar de betrouwbare chauffeurs staan uiteraard ook voor je klaar voor een museum- of theaterbezoek. Of misschien wil je heel ergens anders heen? Het is allemaal geen enkel probleem voor de taxicentrale in Almelo.

Onze chauffeurs hebben kennis van de regio en laten je graag met de taxi alle mooie plekken van Almelo zien. Ga goed voorbereid en ontspannen op reis met sneleentaxi! Ideaal toch, om van tevoren al een taxi geregeld te hebben waardoor je goed voorbereid aan je reis begint? Onze vriendelijke chauffeurs staan dag in dag uit voor je klaar om je in en rondom Almelo te vervoeren. Boek de rit via onze website met als betaalmogelijkheden iDEAL, PayPal of creditcard. In de taxi hoef je vervolgens niets meer af te rekenen. Na je boeking ontvang je van ons een duidelijke bevestigingsmail met daarin de benodigde gegevens.

Taxicentrale Almelo

Sneleentaxi, veilig en betrouwbaar

Waar je ook naartoe wilt in en rondom Almelo, sneleentaxi is er voor jou. We zetten ons voor de volle honderd procent in om jou van alle gemakken te voorzien met als doel dat je tevreden terugdenkt aan je geboekte rit in Almelo. Een goede service en klantvriendelijkheid zit al vanaf het begin in onze genen, we ontvangen er regelmatig positieve beoordelingen over van klanten die je zijn voorgegaan. Dat maakt ons blij en willen we jou ook laten ervaren. We checken continu de beoordelingen van klanten over onze chauffeurs, zo maken we sneleentaxi elke dag een beetje beter. Al onze vervoerders voldoen aan een kwaliteitscheck. Stap dus met een gerust hart in bij ons vriendelijke vervoerders, wat je bestemming ook is.

Of je nou een taxi nodig hebt voor jou alleen of voor meerdere personen, voor over een paar uur of pas voor over een maand; bij sneleentaxi ben je aan het juiste adres. Heb je de taxi niet meer nodig omdat je reis niet doorgaat? Bij sneleentaxi zijn we niet de moeilijkste, je kan tot 3 uur voor aanvang van de rit je boeking kosteloos annuleren. Regel je taxi of taxibusje nu via onze website en ontdek ook de fijne service en het gemak. Lage tarieven. Fijne chauffeurs. Dat is Taxi Almelo!

Informatie over Almelo


Inwoners: 72.560
Gemeente: Almelo
Provincie: Overijssel
Station(s) van Almelo: Station Almelo, Station Almelo de Riet
Bekende wijken: Aadorp, Bornerbroek, De Riet, Haghoek, Hofkamp, Nieuwstraat-Kwartier, Noorderkwartier, Ossenkoppelerhoek, Schelfhorst, Sluitersveld, Wierdensehoek, Windmolenbroek
Evenementen: Almelo op ’t Rabat, het Straatmuziekfestival, het Media Art Flow Festival, de Twentse Lente
Populaire bezienswaardigheden:
• Schelfhorstpark
• Stadsmuseum Almelo
• Huis van Katoen en Nu
• Wevershuisje
• Twickel
• Het Lageveld
• Bellinckhof

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9