Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Ommen taxi

Taxi Ommen

Regel je taxi in Ommen eenvoudig online! Wij vervoeren vanuit heel Nederland van en naar Ommen. Bereken jouw ritprijs en boek je taxirit voordelig online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Ommen

Taxi Ommen - sneleentaxi.nl

Taxi Ommen is de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale die voor je klaar staat in de regio Ommen. Het gebruik van een taxi is ideaal als je de vrijheid wilt hebben om te bepalen hoe laat je wordt opgehaald en waar je wordt opgehaald. Heb je geen auto, of laat je de auto liever staan, omdat je bijvoorbeeld een feestje hebt? Maak dan gebruik van Taxi Ommen en laat je brengen naar de gewenste plek. Zowel voor korte of lange ritten, het kan allemaal. 24 Uur per dag, zeven dagen per week staat Taxi Ommen voor je klaar. Boek nu online. Lokale chauffeur komt op het gewenste moment.

Ommen taxi

Ontdek Ommen en omgeving met Taxicentrale Ommen

Ommen is een kleine gemeente in Overijssel met 17500 inwoners. De gemeente bestaat uit de dorpen Lemele, Beerzerveld, Vilsteren, Vinkenbuurt, Witharen en de gelijknamige stad, Ommen. Ommen is populair onder de toeristen en dat is niet voor niets. Vooral de vele campings en de prachtige natuur zoals het Laarbos en het Ommerbos maken de gemeente Ommen geliefd. Taxi Ommen staat voor je klaar om je te vervoeren door de hele regio. Je kan rekenen op betrouwbare chauffeurs met jarenlange ervaring die je overal naartoe kunnen vervoeren.

Taxicentrale Ommen

Ontdek de mogelijkheden van sneleentaxi

Het maakt niet uit waar je je bevindt in de regio, Taxi Ommen zorgt dat er een taxi wordt voorgereden. Heb je bijvoorbeeld Taxi Lemele nodig? Wij komen op het gewenste moment naar je toe. Je bepaalt waar de chauffeur je heen brengt, de rest wordt voor je gedaan. Geen zorgen over hoe te rijden of waar te parkeren! Naast het bestellen van een gewone taxi is het ook mogelijk om een taxibusje te bestellen. Tevens hebben wij speciale elektrische voertuigen beschikbaar. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9