Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Zwolle taxi

Taxi Zwolle

Zwolle taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Zwolle en omgeving. Bestel je taxi van en naar Zwolle online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Zwolle

Taxi Zwolle - sneleentaxi.nl

Taxi Zwolle is uw ideale partner om in de regio Zwolle van de ene naar de andere plek te komen. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxiservice in Zwolle brengt u maar al te graag zo snel mogelijk naar uw plaats van bestemming. Wilt u bijvoorbeeld naar uw werk, naar de sportclub of naar een verjaardag? De taxichauffeurs staan (of zitten) voor u klaar. Taxi Zwolle is nu voor eenieder te bestellen op sneleentaxi.nl. Zeven dagen per week, 24 uur per dag.

Zwolle taxi

Met Taxi Zwolle overal naartoe

Zwolle is de hoodfstad van Overijssel en is een stad waarbij belangrijke plekken soms ver van elkaar verwijderd liggen. Dit maakt het tot een stad waar de taxi het vervoermiddel bij uitstek is. Wilt u bijvoorbeeld een wedstrijd van PEC Zwolle bezoeken in het IJsseldeltastadion, moet u snel een trein halen op het station van Zwolle of wilt u naar een tentoonstelling in het Stedelijk Museum Zwolle? De taxiservice Zwolle brengt u er graag naartoe. Ook minder bekende bestemmingen of juist verre afstanden zijn uiteraard geen enkel probleem voor Taxi Zwolle. Het is allemaal mogelijk.

Taxicentrale Zwolle

Taxi Zwolle, de juiste keuze

Taxi Zwolle staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid. Neem telefonisch contact op en u zult zo snel mogelijk door een taxiwagen worden opgehaald op de door u opgegeven locatie. En heeft u extra wensen, zoals bijvoorbeeld een taxibusje voor zes personen of een taxireservering voor de volgende dag? Geef het door en het valt allemaal te regelen. Taxi Zwolle is er voor u. Dus heeft u een taxi nodig in de regio Zwolle? Bel dan Taxi Zwolle. Hopelijk snel tot hoors en ziens!

Informatie over Zwolle


Inwoners: 128.831
Gemeente: Zwolle
Provincie: Overijssel
Station(s) van Zwolle: Zwolle Stadshagen, Zwolle station
Bekende wijken: Aa-landen, Assendorp, Berkum, Diezerpoort, Hanzeland, Herfte, Holtenbroek, Kamperpoort, Oosterenk, Stadshagen, Spoolde, Veerallee, Westenholte, Wijthmen, Windesheim Wipstrik
Evenementen: Stadsfestival Zwolle, Zwolle Unlimited, Winters Zwolle, Zwolle Pride, Kattegat Festival
Populaire bezienswaardigheden:
• Het Vrouwenhuis
• Museum de Fundatie
• Dinoland Zwolle
• De Peperbus (Onze Lieve Vrouwetoren met beiaard)
• Anton Pieck Museum Hattem
• Kasteel Het Nijenhuis
• Park de Wezenlanden

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9